Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szokott zavarni, ha ünneplőben...

Szokott zavarni, ha ünneplőben kell iskolában lenni?

Figyelt kérdés
Idegesít, utálod, vagy nem zavar, nem bánod és elvagy egy napot úgy?

2022. márc. 13. 17:43
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
100%
Elvagyok benne, mivel a fekete-fehér az egyik kedvenc színpárosításom. :) De én most hallom először, hogy van olyan iskola, ahol még divatban van a matrózblúz. :D
2022. márc. 17. 23:01
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
nekünk anno matrózblúzba és fekete szoknyába kellett lennünk. az elején kényelmetlen volt de idővel hozzászoktam elvoltam benne nem zavart. nem olyan rossz az végülis csak szokni kell.
2023. ápr. 23. 10:22
 23/24 winR ***** válasza:
gyerekkoromban örültem, mert felvehettem a rakott szoknyámat harisnyával.
2023. okt. 5. 13:53
 24/24 anonim ***** válasza:
Iskolás kamasz fiú voltam, akkoriban még az inget is utáltam, felnőttként teljesen át alakult az öltözködésem, amit akkor nem szeretem fel venni most igen, iskolában ünnepséget igyekeztem ez miatt kerülni, közép iskolás voltam, nyár elején iskola év fordulója volt, akkor kötelező ünnepség volt, ünneplő öltözet kötelező volt, volt ünnepi rendezvény csinálva, ezen minden évben 2 osztály vett rajta részt,így nekünk fiúknak lányoknak is egyen ünneplő volt, lányoknak meg a fiúknak, iskola adta nekünk, miénk saját lett, érdekes volt mi nekünk fiúknak flanel barnás kockás ing hosszú ujjú, ehez rövid nadrág, karamel barna, baj az volt úgy intézték nekünk a méretet hogy jó legyen akár következő alkalomra lényegében plusz egy mérettel nagyobb, nyáron hosszú ing, hozzá a rövid nadrág, kb combig érő volt, nagyon rövid, ja és plusz miért is ne, jó kis nadrág tartó pánt, kb még jobban meg utálni ünneplő öltözéket, itt jön az következő ünnepség jött, közölték kötelező stb, részt sem akartam venni, reggel be mentem az iskolába, táskába volt az ünneplő, első óra meg lett tartva utána mondta a tanár, akin nincs ünneplő öltözőn át, próbáltam ki menekülni de nem tudtam, itt volt az hogy kénytelen voltam át öltözni, fel vettem iget rövid nadrágot, arra nem számoltam, laza fazonú boxer szára kicsit ki látszik, le kellet vennem, boxer alsó nélkül fel venni, ráadásul, öltözőbe vizes volt a padló zoknival bele léptem, ennek tetejében zoknit kénytelen voltam le venni, szintén világos karamell barna bőr cipő fel venni mezítláb izzadt is a lábam benne, iskolai ünnepséget utáltam, persze tanár egyből, meg kérdezte hol a zokni mondtam mi volt, mérgében mondtam hogy rövid nadrág alatt meztelen vagyok boxer alsót is le kellet vennem, úgy voltam elegem volt akkor az nap, nadrág tartó pánt nem is volt rajtam, úgy voltam gogyras fel veszem, kb minek, többi fiúknak ezzel ötlete adtam, hogy le vettem a boxert, néhányan fogták le kapták magukról, jelen időben térve pl ez a ünneplő mai napig meg van, azóta 30 vagyok de test alkatilag nem változtam jó rám, kb 5 6 éve voltnyilt nap iskolába, pont iskola ünnepén, régi tanulók be mehettek, na én pl akkor úgy voltam fogtam úgy abba mentem, mindenestül nadrág párnát együtt régi tanárok meg is jegyezték, mennyit balhéztam velük, mondtam fel vettem a kedvükért.
2023. okt. 31. 02:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!