Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 45 múltam, felejtsem el a...

45 múltam, felejtsem el a vállvillantóst?

Figyelt kérdés

A barátnőm szólt, hogy most már nem kellene tiniskednem. Egy hosszú ujjú, kivágott vállú sima felsőről van szó. A vállam nem csúnya, elég jól tartom magam, fiatalosan. Szerintetek igaza van?

45/N

2022. márc. 12. 18:58
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Konkrétan erről van szó, én viselem a képen.

[link]

2022. márc. 12. 19:06
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem nyugodtan hord. Egyáltalán nem tinis.
2022. márc. 12. 19:10
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom, hogy ezzel mi a gond. Nyugodtan hord.
2022. márc. 12. 19:16
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi. Talán nem is túl kihívó...
2022. márc. 12. 19:17
 5/15 A kérdező kommentje:
Tudjátok, amikor a huszadik cikk jön szembe, hogy mit ne viselj 40 fölött, plusz egy ilyen megjegyzés, akkor az ember azért elgondolkodik..
2022. márc. 12. 19:19
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. márc. 12. 19:20
 7/15 Miss Endzsi ***** válasza:
95%
Dehogy, anyum is hord vállkidobóst, 52 éves.
2022. márc. 12. 19:26
 8/15 anonim ***** válasza:
62%
Nem tinis. A megfelelő darabokkal ez egy mutatós felső a megfelelő nőn.
2022. márc. 12. 19:49
 9/15 anonim ***** válasza:
96%
Tudom, hogy sokan úgy vannak vele, hogy x év fölött ezt meg azt ne hordjon az ember. Viszont, ez szerintem sok esetben butaság. Mármint egy ízléses ruhát, blúzt miért ne hordhatná bármilyen korban az ember? Szerintem tök okés, amit linkeltél. Szerintem bármit hordhatsz, ha jól érzed magad benne.
2022. márc. 12. 20:04
 10/15 anonim ***** válasza:
95%

Én ugyan csak 16 vagyok, de 50 éves korom előtt nem fogok lemondani a vállamat szabadon hagyó felsőkről. (Kifejezetten olyan alkat vagyok, akinek jól áll egy kisebb kivágás, meg a V kivágás. Nem az, ami mély, inkább széles, a kulcscsontom látszik.)

És a térd fölé érő szoknyák ről sem.

Ami tinis, az a rajzfilmhősös minta, de olyat köszönöm, nem akartam hordani soha, szóval a 40. szülinapomon nem fogom minden ruhámat kidobni.

A te felsőd inkább pont, hogy felnőtt nőknek van, nem sok ilyet látok tizenéveseken. Amúgy nem látom, hogy ráncos lenne a vállad, szóval emiatt sem mondanám, hogy nem illene felvenned.

Szóval az illető lehet, hogy csak irigy, amiért jól tartod magad.

2022. márc. 12. 21:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!