Hogy tetszik egy ilyen testalkatú nő, illetve egy ilyen összeállítás, amit visel?
Elsősorban férfiak válaszát várom, de nők is írhatnak, csak akkor kérlek a nemed írdd oda(!). A kép egy random kép a netről, miközben unalmamban ruhákat, cipőket nézek, kíváncsiságból tettem fel a kérdést.
Csinos nő, a ruhája is tetszik, jól néz ki a képen.
A valóságban extrém szinten nem lenne praktikus, ha nem vigyázállásban van, kint a melle , feneke, mindene.
N
Jaj, miért idióta melegek a designerek?
Gáz az egész, de mindegy is, kitesznek még 3 ilyen reklámot és elindul az önmegvalósítási hullám.
Hát nem tom ez a felnőttes szexi romantikus neglizsé, a most divatos Y2K táska+sál, meg a sportcipő együtt nekem olyan sz@r-szappan szalámi, önmagában van létjogosultsága mindnek, de így egymásra dobva igazából nem tudom értékelni.
Alkatra meg igazából a wc ajtót is magára húzhatja, mert ezen az alakon kb minden jól áll.
Valamiért mégis nagyon bejön az
összhatás az erősebbik nemnek, mert tettem fel már ugyanígy kérdést egy "klasszikusabb" összeállítással is, ugyanígy vékony, szép csajjal, meg most ezt és összehasonlítva erre a képre sokkal több privát üzenet jött... (Hiába írtam oda, hogy nem én vagyok a képen.)
#19:
Azok valahol a két nem alatt vannak. Kb a papucsállatka és a lábfejűek között. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!