Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mik ezek a széles, bő szabású...

Mik ezek a széles, bő szabású nadrágok a fiatal csajokon?

Figyelt kérdés
Ez vmi külön stílus, vagy csak ez a divat?
2022. márc. 7. 14:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Divatnak hívják. Egyébként pár éve is a bõ gatyák voltak divatban (a 2000-es években), úgyhogy nem tudom, mi olyan meglepõ ezen.
2022. márc. 7. 14:55
 2/22 anonim ***** válasza:
96%
Csak most tűnt fel, hogy nem csak egyféle szabású nadrág van divatban? :-)))
2022. márc. 7. 14:57
 3/22 anonim ***** válasza:
60%
Besokalltak az emberrek a skinny nadrágtól és most átestek a túloldalra.
2022. márc. 7. 15:09
 4/22 A kérdező kommentje:
Nekem csak az a fura, hogy kifejezetten egy korosztályban látom
2022. márc. 7. 15:35
 5/22 anonim ***** válasza:
92%
Elég régóta mennek a bő nadrágok Magyarországon is, főleg a nyári, lenge anyagúak, csak most a bő farmerek is divatba jöttek.
2022. márc. 7. 15:53
 6/22 anonim ***** válasza:
95%

Mert a divatot leginkább a tinédzserek követik, idõsebb korára az ember (jó esetben) megtanulja, mi áll neki jól/mi a stílusa, és leragad annál. A fiatalkor a kísérletezés isõszaka, amikor még szívesen kipróbálsz mindenféle ‘új’ dolgot, ami épp divatba jön. (Na meg a fast fashion boltok is az aktuális divattal vannak leginkább tele.)

Én pl. huszonéves vagyok, én is még sok dolgot kipróbálok, ami divatba jön, de vannak dolgok, amiken már nem változtatok.

De egyébként még a korosztályos témàval kapcsolatban is meg tudlak cáfolni, mert ismerek 30 körüli nõket is, akik teljesen naprakészek a divatot illetõen, és most épp pl. bõ gatyákat hordanak, mint a tinik.

2022. márc. 7. 19:54
 7/22 anonim ***** válasza:
47%
Az hagyján, hogy ezt hordják, de rövidesen megmagyarázzák, hogy ők mindig is ezt hordták, mert a skinnyt utálják.
2022. márc. 7. 20:26
 8/22 anonim ***** válasza:
4%
Most ők buzultak meg, anno meg a fiúkra mondták a skinny gatya miatt.
2022. márc. 8. 07:46
 9/22 anonim ***** válasza:
2%
Elég nevetséges és undorító, lányoknak nem nevezném az ilyeneket.
2022. márc. 8. 08:21
 10/22 anonim ***** válasza:

Akkor ilyen erővel a skinny farmert viselő férfiakat meg nem lehet féefiaknak hívni. 😂 Mindig is bő szabású farmereket hordtak a nők.

[link]

2022. márc. 9. 05:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!