Mik ezek a széles, bő szabású nadrágok a fiatal csajokon?
Mert a divatot leginkább a tinédzserek követik, idõsebb korára az ember (jó esetben) megtanulja, mi áll neki jól/mi a stílusa, és leragad annál. A fiatalkor a kísérletezés isõszaka, amikor még szívesen kipróbálsz mindenféle ‘új’ dolgot, ami épp divatba jön. (Na meg a fast fashion boltok is az aktuális divattal vannak leginkább tele.)
Én pl. huszonéves vagyok, én is még sok dolgot kipróbálok, ami divatba jön, de vannak dolgok, amiken már nem változtatok.
De egyébként még a korosztályos témàval kapcsolatban is meg tudlak cáfolni, mert ismerek 30 körüli nõket is, akik teljesen naprakészek a divatot illetõen, és most épp pl. bõ gatyákat hordanak, mint a tinik.
Akkor ilyen erővel a skinny farmert viselő férfiakat meg nem lehet féefiaknak hívni. 😂 Mindig is bő szabású farmereket hordtak a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!