Milyen melltarót ajánlatáok?
Figyelt kérdés
Koromhoz képest kicsit nagyobb melleim vannak.csk push-up melltartóm van.ráaádsul lovagolok.tesin, és lovaglás során egyaránt kellemetlen, főleg visszanézni, hog mennyire "lötyögnek" -.- valaki tudna sjánlai egy ien sportmelltartót, vagy fogalmam sincs, mert nekem az ien gumis topp féleségek nem használnak:S2010. szept. 12. 19:48
1/2 anonim válasza:
gyere ide, megfogom ,és majd ketten eldöntjük milyen legyen:D
2/2 anonim válasza:
Há én csak a sportmelltartót tudom ajánlani.Vagy még esetleg azt h s.m. + rendes melltartót venni fölé.Azt még nem próbáltam meg nem is tudom h milyen lehet de szerintem próbáld ki.Hátha segít:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!