Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen jó ruha butikokat...

Milyen jó ruha butikokat ismertek Budapesten?

Figyelt kérdés

Szeretem az egyedibb, de ízléses és nőies ruhákat. Észrevettem, hogy nagyon sok feketét viselek és szeretnék több színt vinni az öltözködésembe. A színtípusom élénk tél, tehát a hideg, élénk árnyakatok állnak jól, viszont mostanában a divat inkább a pasztell felé megy el, ezért nagyon kevés olyan ruhát találok, ami fazonban és színben is passzol hozzám.

Ismertek olyan butikokat, ahol ilyesmi ruhákat lehet kapni? :)

2022. márc. 6. 08:20
 1/8 A kérdező kommentje:
Semmi állati eredetű nem jöhet szóba!
2022. márc. 6. 08:37
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Hany eves vagy? Milyen ársavban?

Ezt a butik szót kb a rendszervaltas óta nem hallottam...😂

2022. márc. 6. 09:10
 3/8 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok, úgyhogy fogalmam sincs, milyen szavakat használtak a rendszerváltás előtt 😂 ha tudsz jobb szót a fashion store-ra magyarul, akkor szívesen fogadom.😊 a ruha boltnak más jelentése van. Árban nem a legdrágább, legmarkánsabb az keresem, de legyen egy minősége.
2022. márc. 6. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Legmarkánsabb??
2022. márc. 6. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Orsay, zara, mango
2022. márc. 6. 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, egyesek hogy mindenbe belekötnek…

A lényeg hogy nem fast fashion üzleteket keresel gondolom.

Őszintén szólva nagyon már nincs ilyen Budapesten, mert elterjedtek a Zara és társai, de azért van egy-kettő, pl a Futureal ilyen. Ott szerintem minőségi darabok vannak. Azt hiszem Arénában van, de valahol még biztos ezen kívül. Hirtelen több nem jut eszembe, pedig van még 1-2 ilyen bolt

2022. márc. 6. 12:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Illetve még a Flancos jutott eszembe. Tudom, vicces a neve de vannak szerintem ott is jó darabok, ezek inkább különleges típusú ruhák és csak rendelni lehet webshopból
2022. márc. 6. 12:14
 8/8 anonim ***** válasza:
40%
Próbálj meg turizni, ott olcsón és etikusan kifoghatsz igazán egyedi darabokat, akár még az erdetileg drágább kategóriából is.
2022. márc. 6. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!