Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jó ötlet latexet,...

Szerintetek jó ötlet latexet, bőrt, műbőrt, bőrhatású, stb. anyagokat hordani utcára?

Figyelt kérdés

Én imádom a fentebb említett anyagokat, bár latexet csak akkor hordok, ha bulizni megyek :D Néha műszőrmével kombinálom a fentebb említett anyagokat, néha platformmal, néha elegáns inggel.

Kort és nemet is írjatok. :3

22/L

2022. márc. 5. 23:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó ötlet nekem nagyon tetszik ha egy lány ilyesmi cuccokat hord.
2022. márc. 19. 22:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszene, de azért ésszel. Például egy latex leggings nagyon jól állhat, vagy bőr / pvc dressz de például a full latex catsuit fűző nélkül olyan, mint ha a csaj meztelen lenne, az utcára szerintem már sok.

De igazából minden típusú ruhára igaz, hogy akkor állnak jól, ha az illető tudja hogy mit hogyan kell hordani. Ha jól válogatod össze a dolgokat, szerintem jó lehet. Bár én latex fétisesként azt hiszem elfogult vagyok :D

22/f

2022. nov. 27. 20:49
 13/14 mikeXxX ***** válasza:
Ne etessük a trollt ! Ez álom kategória lenne de mindenki tudja hogy nem lètezik .
2023. jún. 10. 09:10
 14/14 A kérdező kommentje:

13-as

tényleg hordok ilyesmit :D

2023. jún. 10. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!