Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melegnek gondolnának a nők ha...

Melegnek gondolnának a nők ha ilyen dzsekit hordanék?,

Figyelt kérdés

Eddig csak lányokon láttam ilyen fazonú dzsekit. Fiún még sosem láttam. About you-n árulnak férfi "kivitelben" is, nekem eléggé tetszik, viszont tartok tőle hogy az emberek kiröhögnének / melegnek mondanának a hátam mögött. Mivel nagyon drága (150 000) így feleslegesen nem venném meg, hogy a szekrényben álljon ha kapnák rá egy-két megjegyzést.

[link]

2022. márc. 5. 19:36
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem menő, mint hetero nő mondom: tetszene ilyen dzseki egy pasin.

Főleg ha nincs hozzá ilyen tenyérbemászó fejed és undorító nyakláncod.

2022. márc. 5. 19:39
 2/9 anonim válasza:
97%

Nekem is tetszik, szerintem nem röhögnek ki, sőt, lehet tavasszal pár srácon viszontlátod:)

29/N

2022. márc. 5. 19:49
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
nem, heteró férfi is simán hordhat bőrdzsekit és nem néz ki nevetségesen
2022. márc. 5. 20:38
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Akkor gondolnálak melegnek, ha látnám, hogy egy pasival smárolsz.
2022. márc. 5. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
Csomón pasin látni ilyet.
2022. márc. 5. 23:19
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
Én meg sok srácon látok ilyet és általában aki ilyet hord, az egy bizonyos stílusba/típusba tartozik. És nekem bejön, de szerintem ha nem bőr, nem ér 150-et, ilyen kaliberű kabátot lehet kicsit olcsóbban is találni. Egyébként meg ma már ennél sokkal cifrább ruhákat is bevállalnak (fiúk is) ami tényleg meleg hatású es senki nem röhögi ki őket szóval alaptalan a félelmed.
2022. márc. 6. 12:34
 7/9 anonim ***** válasza:
29%
Hányszor leírták már itt, hogy a ruházkodásnak semmi köze a nemi hovatartozáshoz, de mindég akad pár küllő hibás rettegő..
2022. márc. 6. 13:46
 8/9 anonim ***** válasza:
93%

Te nagyon meg vagy bszva ezzel a dzsekivel, ez már minimum a harmadik ilyen kérdésed.

Vedd már meg könyörgöm! Nem lányos, nem bzis, semmi baja nincsen, legyél vele boldog.

2022. márc. 6. 14:38
 9/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem gondolnak melegnek. Akkor kb az összes fiú/férfi meleg lehetne mert szinte mindenki ilyen dzsekit hord.
2022. márc. 6. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!