Az adapt webshopban eredeti cipők vannak?
2022. márc. 5. 09:30
1/7 anonim válasza:
Ezeken az oldalakon az olyanokat kell figyelni, hogy van -e kapcsolati email cím, telefonszám, az adatvédelmi nyilatkozatban megnevezik-e a céget, a szállítási információknál vagy ÁSZF-ben látsz-e címet, ahova a terméket adott esetben visszaküldheted. Nos, itt semmi ilyen nincs.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát a termékre 1 év garancia jár. Engem igazából az érdekelne hogy eredeti-e, mert sehol nem láttam ilyen “olcsón”. Mindenhol 40.000-nél kezdődik az ár. Ezért egy kicsit gyanús. De ha valakinek esetleg van tapasztalata vagy hasonló, akkor tényleg arra lennék kíváncsi hogy eredeti-e.
2022. márc. 5. 10:37
3/7 A kérdező kommentje:
Illetve ha valaki tud hol lehet kapni eredeti Air force-t kedvezőbb áron, azok is jöhetnek. Ahol kicsit olcsóbb lenne (23.000) ott a méretemben nincs:(
2022. márc. 5. 10:38
4/7 anonim válasza:
Kérdező, ha az oldal kamu, akkor szerinted eredetiek a termékek?
Ha ennyire nehezen rakod össze, akkor jelzem, nem azok, de minden intelem ellenére vegyél csak onnan amit akarsz.
5/7 anonim válasza:
Összetákolt oldal. Vegyes nyelvezet. Kerülendő. Szerintem.
6/7 anonim válasza:
Első ránézésre ez a tipik kamus webshop template.
Ezt a sablont használja vagy 100 kamus oldal.
Ha egyet letiltanak, csak vesznek egy új tárhelyet, domaint, és új címen folytatják tovább az átverést ugyan azzal a webshop template-tel.
7/7 anonim válasza:
én is régóta figyelem az oldalt, jó áron vannak a Jordan-ek meg jó minőségűek a fotók, de szerintem kamu cuccokat árulnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!