Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mint tehénen a gatya?

Mint tehénen a gatya?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy nadrágot ( [link] amit ma kaptam kézhez és anyukám eléggé beszólt nekem miatta. Szerinte úgy áll rajtam, mint tehénen a gatya, mert ebben a bő szárban a “piszkafa” lábam szörnyen néz ki, olyan mint egy focikapus nadrág. Ő biztos sose venné fel, de ha nekem tetszik, akkor én hordjam. Meg amúgy is hiába sminkelem magam, ha ilyen nadrágot veszek fel, nulla nőiesség van benne és a helyemben inkább nem hordaná házon kívül.

Eléggé bántó hangnemben mondta. Két kérdésem van.

Egyik, hogy tényleg ennyire gáz ez a nadrág? Nem esküvőre vettem..

Másik, ti megsértődtetek volna?

2022. márc. 3. 22:47
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Zárójelek nélkül másold be a böngészőbe, véletlenül az egyik zárójel beolvadt a linkbe.
2022. márc. 3. 23:22
 12/28 anonim ***** válasza:
92%
2022. márc. 3. 23:23
 13/28 anonim ***** válasza:
54%

Már látom.

Hát ez nagyon béna, szerintem senkinek nem áll jól :/

2022. márc. 3. 23:27
 14/28 anonim ***** válasza:
60%

13 vagyok!

Ha neked tetszik, akkor viszont viseld és ne hallgass senkire.

Sportos/fiúsabb lány vagy ?

Amúgy biztos anyukád se akart neked rosszat, ne foglalkozz vele.

2022. márc. 3. 23:31
 15/28 A kérdező kommentje:
Igen, egész életemben olyan voltam, hogy egyik nap hangulatomtól függően lányosabban öltöztem, másnap meg sportosabban. Nekem nagyon tetszik ez a nadrág, nyilván ezért is rendeltem meg, pont azért, mert nem az a tipikus lányos, fenék félig kilóg fazon. Egyébként engem az sem zavarna, ha férfi nadrág lenne, akkor is tetszene és ezt pontosan tudja anyukám is, ezért is furcsállom a reakcióját. Mondom, nem esküvőre vettem nagyestélyi helyett, mégis ez a reakciója.
2022. márc. 3. 23:35
 16/28 anonim ***** válasza:
19%
Ezt mivel venned fel?
2022. márc. 3. 23:39
 17/28 anonim ***** válasza:
74%

Már nem azért, de anyukád nem normális. Hogy lehet ilyeneket mondani? Szerintem egy lánynak se kutya kötelessége minden nap 0-24-ben “nőiesen” kinéznie, pláne, hogy azt írod, hogy ezt szabadidőnadrágnak vetted… mégis miért kellene kihangsúlyoznod a nőiességedet, ha A NAGYIHOZ MÉSZ, meg bepattansz a kocsiba??

Az egy dolog, hogy pl. suliba én sem venném fel, nem tetszik (de otthon én is ilyeneket hordok), viszont ha te fiúsabban akarsz öltözni, jogod van hozzá.

Összességében itt nem is a gatya a lényeg, hanem hogy anyukád olyan hangnemben beszél veled, amitől a gyomrom is felfordul. Csak arra tudok tippelni, hogy fiatalkorában neki is sokszor beszóltak a külseje miatt (akár a saját anyja), kötelező volt 0-24-ben nőiesnek lennie, és most ezt “adja tovább” (nem szándékosan) neked is.

2022. márc. 4. 01:43
 18/28 anonim ***** válasza:
25%

Igen.

Ez nem nőkre/lányokra való, nevetséges és félreérthető ha egy nő ilyet vesz fel.

Anyudnak igaza van.

2022. márc. 4. 08:59
 19/28 anonim ***** válasza:
91%
Nem mindenki akar am allandoan csajosan oltozkodni es foleg nem minden no akar ugy oltozni, hogy az a ferfiak igenyet kiszolgalja vele.
2022. márc. 9. 16:31
 20/28 anonim ***** válasza:

19.

Pedig ami a férfiakat illeti, tőlük mindég elvárják, hogy férfiasan legyenek öltözve.

Most akkor? Egyenjogúság? Elvetve?

2022. márc. 14. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!