Mint tehénen a gatya?
Rendeltem egy nadrágot ( [link] amit ma kaptam kézhez és anyukám eléggé beszólt nekem miatta. Szerinte úgy áll rajtam, mint tehénen a gatya, mert ebben a bő szárban a “piszkafa” lábam szörnyen néz ki, olyan mint egy focikapus nadrág. Ő biztos sose venné fel, de ha nekem tetszik, akkor én hordjam. Meg amúgy is hiába sminkelem magam, ha ilyen nadrágot veszek fel, nulla nőiesség van benne és a helyemben inkább nem hordaná házon kívül.
Eléggé bántó hangnemben mondta. Két kérdésem van.
Egyik, hogy tényleg ennyire gáz ez a nadrág? Nem esküvőre vettem..
Másik, ti megsértődtetek volna?
Már látom.
Hát ez nagyon béna, szerintem senkinek nem áll jól :/
13 vagyok!
Ha neked tetszik, akkor viszont viseld és ne hallgass senkire.
Sportos/fiúsabb lány vagy ?
Amúgy biztos anyukád se akart neked rosszat, ne foglalkozz vele.
Már nem azért, de anyukád nem normális. Hogy lehet ilyeneket mondani? Szerintem egy lánynak se kutya kötelessége minden nap 0-24-ben “nőiesen” kinéznie, pláne, hogy azt írod, hogy ezt szabadidőnadrágnak vetted… mégis miért kellene kihangsúlyoznod a nőiességedet, ha A NAGYIHOZ MÉSZ, meg bepattansz a kocsiba??
Az egy dolog, hogy pl. suliba én sem venném fel, nem tetszik (de otthon én is ilyeneket hordok), viszont ha te fiúsabban akarsz öltözni, jogod van hozzá.
Összességében itt nem is a gatya a lényeg, hanem hogy anyukád olyan hangnemben beszél veled, amitől a gyomrom is felfordul. Csak arra tudok tippelni, hogy fiatalkorában neki is sokszor beszóltak a külseje miatt (akár a saját anyja), kötelező volt 0-24-ben nőiesnek lennie, és most ezt “adja tovább” (nem szándékosan) neked is.
Igen.
Ez nem nőkre/lányokra való, nevetséges és félreérthető ha egy nő ilyet vesz fel.
Anyudnak igaza van.
19.
Pedig ami a férfiakat illeti, tőlük mindég elvárják, hogy férfiasan legyenek öltözve.
Most akkor? Egyenjogúság? Elvetve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!