Nagy mellre melltartót hol tudok rendelni? 70E-s a meretem.
19.-es
Koszonom nemes felajanlasodat ha szukseges lenne, mindenkepp felkeresnelek:)
22.
Hogyan legyünk férfiak, ha a nők nem foglalkoznak szinte senkivel, csak aki baromira jól néz ki.
Csak a nagyon szép férfiaknak jut ma párkapcsolat. Csak annak akit a nő kiválaszt.
Nőuralom van. Ezt már sok helyen elmondtam.
Bár az ismeretségi körödhöz tartoznék. Most azért öntöttél belém egy csöppnyi bizakodást, hogy talán még van némi remény.
Talán 0.1 %. 😢
Sajnos én nem veszem észre, hogy a nők nagyon ragadnának.
Ellebben inkább ellenálást tanúsítanak.
Sokszor úgy érzen, hogy mintha a nőknek nem is lenne szükségük férfira.😰
Hidd el, azok az 50 es férfiak, akikre ragadnak, az azért van, mert ők nagyon szépek, sármosak, kidolgozott az izomzatuk, szép az arcuk, és jó dús sötét hajuk van.💪🦵
Hidd el, hogy emiatt.
23#
Joggal nem kell senkinek olyan, aki a halott menyasszonynál is bepróbálkozik, hogy hátha a nagy számok alapján összejön neki valami.
Te sem lennél szívesen olyan nővel szerintem, aki fűnek-fának megvolt - hogy érzékeltessem neked, mennyire riasztónak és cikinek hat ez.
Nem voltál bunkó. Szó nincs róla.
Tartás? Hát igen Az egy nagyon nehéz dolog.
Az a baj, hogy a tartáshoz, és az önbizalomhoz pont hogy kéne egy kapcsolat.
Hisz az adja meg mindkettőt.
Viszont egy kapcsolathoz meg pont ez kéne, mert ennélkül nem megy.
Úgyhogy ez egy ördögi kör. A tyúk és a tojás esete.
25#
21: "Koszonom nemes felajanlasodat ha szukseges lenne, mindenkepp felkeresnelek:)" - Bölcs döntés!
Jótét helyébe jót várj!:)
25-ös: "Sajnos én nem veszem észre, hogy a nők nagyon ragadnának.
Ellebben inkább ellenálást tanúsítanak.
Sokszor úgy érzen, hogy mintha a nőknek nem is lenne szükségük férfira.😰
Hidd el, azok az 50 es férfiak, akikre ragadnak, az azért van, mert ők nagyon szépek, sármosak, kidolgozott az izomzatuk, szép az arcuk, és jó dús sötét hajuk van.💪🦵"
Nagyon nagy tévedésben vagy!!! Igenis, a nők "ragadnak".
Én nagyon 50+ os vagyok: ronda vagyok mint a Szarvas-patikában a hánytató, csak akkor vagyok sármos, ha valaki annak akar látni, széles vállam van, hogy megtartsa a szalonnáimat, az arcommal ideggyenge gyerekeket lehetne riogatni, és őszülő hajam van.
Úriember nem dicsekszik a "nőügyeivel", de van három "barátság extrákkal" kapcsolatom immár harmadik éve úgy, hogy mindegyik tud őszintén(!) a másik kettőről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!