Kislányunk idén lesz 11 éves, eddig mindig csak bugyiban strandolt (kizárólag Balatonra és egyéb természetes vizeket járunk). Melle nincs amit takarni kéne, ő azt mondta nem szeretne hordani (amúgy is szeret meztelenül lenni otthon), így nem erőltettük a dolgot.
Arra lennék kíváncsi hogy ki mit gondol (vagy nála hogy volt ez anno) mindenképp rá kéne venni hogy de igenis vegye fel, vagy rá lehet hagyni és majd akkor elkezdi mikor szükségét érzi vagy már kezd cicije lenni?
(Amúgy azzal tisztában van hogy hol lehet és nem lehet pucéran mutatkozni, szóval nincs ilyen jellegű "probléma" hogy azt kellene neki magyarázni hogy nyáron a cukrászdába nem ugrunk le egy szál semmiben és hasonlók).
Úristen..11 évesen jött meg a mensim. Nem normális az a szülő, aki nem ad a gyerekre melltartót.
22/N
2022. márc. 3. 17:06
12/16 anonim válasza:
Mikor olvastam a kérdés főcímét, 7-8 éves kort írtam volna. Egy 11 évesre simán adnék bikinifelsőt, ez nem is kérdés.
2022. márc. 3. 20:35
13/16 anonim válasza:
Nem tudom, sosem gondolkodtam ezen, de egy 11 évesnek ez már szerintem alap! Már nem olyan kicsi ő. Például rám már a szüleim 5 éves korom körül is adtak bikinifelsőt, de lehet már előbb is. Sok képünk van régi nyaralásról, és eddig csak 2-3 éves koromból láttam olyan képeket, ahol még csak bugyi volt. Szóval most nem tudom, hogy konkrétan mi az ideális kor, nekem még nincs gyerekem, de biztos vagyok abban, hogy egy 11 évesnek már rég bikinifelsőben kéne, hogy legyen. Meg na, tényleg sok a beteg ember, most otthon a kertben legyen felső nélkül, de a strandon nehogy már...
2022. márc. 3. 21:56
14/16 anonim válasza:
Egy 11 évesnek mindenképp kell. Ez nem is lehet kérdés.
Szerintem 6 fölött erősen ajánlott.
2022. márc. 4. 12:37
15/16 anonim válasza:
Legkésőbb általános iskolás korától (tehát 6 évesen) már kellene, de inkább még korábban.
2022. márc. 12. 15:08
16/16 anonim válasza:
Én bár nem vagyok mai csirke, de nekem 7 évesen volt bikini felsőm először. Ha a szüleimmel mentem strandra hordtam, de 10 éves koromig a ha nagyszüleimmel mentük fürdőbe akkor nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!