Férfiaknak létezik mostanság olyan papucs vagy szandál utcára, ami normálisan, vagy akár egyenesen menőn néz ki, és nem gázos?
Most hogy itt a tavasz a láthatáron, szeretnék beszerezni egy nyitott lábbelit (mezítláb természetesen, NEM zoknival, mielőtt még valaki...), szerintem kb. 3-4 hét múlva már lesz olyan idő hogy egy átlag hosszú farmerral vagy jogger/combat gatyával fel lehessen venni.
Az lenne a kérdésem, létezik olyan fiatal felnőtt férfiaknak való papucs vagy szandál, ami jól áll, divatos, és nem gáz, meg öreges és hasonló? Tehát amit mondjuk a tavaszi langyos időjárásban egy pulcsival/dzsekivel és egy hosszú farmerrel föl lehet venni úgy hogy ne nézzek ki hülyén benne? Vagy amire én gondolok az nem létezik? :D (Ebben az esetben akkor az érdekelne ami a legkevésbé gázos.) Köszi előre is! 25F
Létezik természetesen, pl. Birkenstock féle papucs, van belőle pántos szandál is. Ha sportosabb a megjelenésed, akkor pl. Teva szandálok. Ha laza viselet kell, akkor a flip-flop féle papucsból vannak utcára vállalható darabok. Hosszú nadrággal és pulcsival is összhangba lehet hozni ezeket a lábbeliket. Pinteresten rengeteg stílus-ötlet van, de akár a google képkeresőben is lehet találni. Ha kifejezetten szeretnéd a mezítlábasságot hangsúlyozni, mint akár "életstílust", vannak minimalista szandálok is, gyakorlatilag egy nagyon vékony talp + némi zsinór, hogy fennmaradjon.
Mindegyik tud nagyon jól kinézni, meg kevésbé jól is.
Amit kerülj, azok a kifejezetten túrázáshoz való, illetve a "tatás" szandálok, azokat ne is keverjük ide. :)
Ezek közül biztosan találsz olyat, ami megfelel Neked. A helyedben én többfélét is beszereznék, és váltogatnám, épp milyen más darabok vannak rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!