Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Budapesten hol lehet normális...

Budapesten hol lehet normális minőségű ruhákat venni aránylag olcsó árakon?

Figyelt kérdés
Arena Pláza, Árkád, Premier Outlets Center..ezek azok amiket többször is végigjártam, de nekem túl magas volt az árkategória sajnos. Heavy tools-ban volt 1-2 jobb akció, de az nem a világ. famert, rövidujjút, cippzáros felsőt szeretnék venni.
2010. szept. 12. 09:12
 1/4 anonim ***** válasza:
én vaterán szoktam ruhát venni, ugyanezek a márkák vannak töredék árakon, van használt, van új, meg lehet találni nagyon jóféle aukciókat.
2010. szept. 12. 09:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Én azért jobban szeretem felpróbálni. Bár én miskolci vagyok de van miskolcon egy nagon jó minőségü turkáló. Minden cucc be van árazva és fel van akarsztva válfára és midnig talász az idei divatból. egy felső 1290 és vékonyabb pulcsik 1590 é igy tovább nagyon jó árak vannak. Bp-en is biztos hogy van ilyen. Nézz be egybe ajánlom :)
2010. szept. 12. 09:57
 3/4 anonim válasza:

nyugati alajáró , józsefvárosi,

terranova outlet( blaha)

és a turik.

az okt 23. a utcánál van egy jó Luna a neve.

2010. szept. 12. 12:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Terranova tényleg jó.

H&M-ben is ki lehet fogni.

Turkáló párti vagyok, és azok a ruháim sokkal tovább meg is maradnak egyébként. :)

2010. szept. 12. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!