Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy mondjam el anyámnak,...

Hogy mondjam el anyámnak, hogy hozentrogert(vagy hogy hívják😅) szeretnék hordani?

Figyelt kérdés
Egyszer szóbahoztam a témát, de nemet mondott, mert "azt csak fiúk hordják", pedig láttam nőket is, és szerintem nekik is jól áll! Másodszorra félek szóbahozni, de szerintem jól néznék ki benne, ő pedig nagyon ellenzi, ha nem "lányosan" öltözök...
2022. febr. 24. 18:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10.

Attól hogy1,2,3,4,5,8. Nagy egyetértésben vannak, még attól nincs igazuk.

Bocsánat ha nekem más a véleményem.

2022. febr. 28. 07:22
 12/15 anonim ***** válasza:

10!

Egyébként ennél a kérdésnél van egy hitvalló aki arról győzködik, hogy bizonyos ruhák rejtett melegséget próbálnak közölni.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

2022. febr. 28. 09:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Az honnét van amúgy hogy ez "fiús" ruhadarab? Szerintem meg pont lányos, engem 3-4 éves koromban kisgyerekként öltöztetett ilyenbe anyám, utáltam rettenetesen, férfiként soha az életbe nem vennék fel ilyet, és más férfiakon is rohadt gázul mutat szerintem. Maximum ilyen horgászó 50-es falusi emberkékre tudom elképzelni, másra nem. Ellenben láttam már olyan tizenéves csajt akin viszont jól állt. Szóval nekem fura itt ez a diskurzus, de én szerintem semmi baj nincs vele ha a kérdező ilyet akar, az én véleményem az hogy egyrészt azt visel amit akar, másrészt meg nem mutathat rajta rosszabbul mint bármelyik férfin.
2022. márc. 1. 00:44
 14/15 kantáros nadrágos srác ***** válasza:

Sajnos eléggé benne van az emberben pszichésen ez a külső nyomás, akár divat, akár más téren is, de az öltözködés az egyik forma amiben ez megjelenik a legjobban.

Remélem le tudod küzdeni és eljutsz arra a pontra, hogy mások véleménye nem számít (és nem is kéne annyira számítani), mint a te boldogságod és hogy jól érezd magad abban, amit viselsz.

Mindemellett ez nem egy olyan "megbotránkoztató ruhadarab" szerintem, úgy hogy vegyél nyugodtan és viseld büszkén.

Hasonló a helyzet a kantáros nadrágokkal is, mint ahogy az egyik kommentelő is mondta, bár szerintem ennek nem kéne így lennie.

Akár kantáros nadrág, akár hozentróger, szerintem aranyos elragadó egy lányon bármelyik is legyen :)

2022. ápr. 4. 15:25
 15/15 anonim ***** válasza:

13!

Jó a fogalmazásod miszerint mióta fiús ruhadarab.

Talán azóta, amióta a harisnyára is ráfogják, hogy női ruha, pedig anno a férfiak hordták.

2022. ápr. 5. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!