Másnak is gondja akadt a napokban Pull&Bear rendeléssel?
Jól átvertek mindenesetre. :)
Rendeltem, levették a kártyámról a pénzt, küldött emailt hogy megkapták a rendelést, minden rendben. Aztán nem sokkal később kidobott a fiókomból, próbáltam bejelentkezni, azt írta hogy nem jó a jelszó, kértem egy lehetőséget hogy új jelszót tegyek (gondoltam tényleg nem tudom jól a régit) kaptam egy emailt, hogy itt megváltoztathatom, meg is tettem és amikor próbáltam bejelentkezni az új jelszóval, azt írta hogy helytelen. Az emailt a rendelésem adataival törölték, így nem tudom bizonyítani hogy rendeltem. Próbáltam megint bejelentkezni, azt írta hogy változtassam meg a jelszót mert helytelen. Én kértem egy újabb lehetőséget (mert a régi ugye már lejárt) és nem akarnak küldeni :) Azt írják hogy már küldtek, de a réginél azt írja hogy lejárt. Próbáltam regisztrálni ugyanazzal az email címemmel és azt hiszem törölték a fiókomat mert nem írta hogy van már ilyen felhasználó, de persze azt se engedte hogy regisztráljak, mondván hogy helytelenek a megadott adatok. (ezeket nem pontosan így írta csak ennyire bírtam lefordítani mert romániában élek és nekem románul írta)
Azt képzeljétek el hogy írtam nekik emailt ahol mindezt leírtam és nem akarnak válaszolni, azt írták hogy majd kapok választ de szerintem átvertek mert semmivel nem tudom bizonyítani hogy kifizettem a rendelésemet, minden lehetőséget elvettek tőlem :)
Rendőrségre fog kerülni az ügy ha nem tesznek semmit. Mit szóltok, mikortól jelentsem fel? (mert mindenképp megteszem, nem is kérdés)
Várd a csomagot,meg fogod kapni.Sokszor rendeltem már innen.
Habár egyszer a visszaküldéssel volt gondom ,nem engedett futárt rendelni.
1 - es vagyok ,boltba még soha nem rendeltem,de úgy tudom ha valaki nem veszi át az árut,annak visszautalják az árát.
Talán a boltban érdeklődhetnél,ahová rendelted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!