Miért van, hogy Angliában a férfiak jól ápoltak fessek, míg a nők kissé tramplik és furán öltöznek?
Én is észrevettem és több helyről is hallottam.
Lehet ekkora különbség nemek közti szépség ideálban helyi szinten?
Láttál te már nem Hollywoodban is felkapott színészekkel teli angol sorozatot vagy filmet? (Mondjuk a Doctor Who-t vagy a Haláli hullák hajnalát.) Hogy azokban milyen emberek mászkáltak az utcán?
Az átlag angol pasi egyáltalán nem fess vagy ápolt. Sőt, gyerekként még cukik meg széparcúak, de felnőtt korukra kifejezetten megcsúnyulnak. Szegény Tom Felton vagy Daniel Radcliffe is milyenek voltak a Harry Potterben és milyenek most. xD
:DDDD
A Csengetett Mylord nem jó példa… Ott a színésznők többségét direkt castingolták olyannak, amilyennek. A legszebb színésznő pedig egy transzvesztitát alakított. Amúgy meg majdnem beházasodott a királyi családba civilben. A Lady Agathat játszó színésznő pedig volt Bond-lány is…😅
Ne sorozatokból/filmekből indulj ki, ahol a nők direkt el vannak csúfítva. (Reneé Zellweger is egy gyönyörű fiatal nő volt - direkt hízott meg ő is) Hugh Grant szerepei pedig mindig arra alapoznak, hogy ő egy macsó. (Az ő ex-élettársa, a brit Liz Hurley szintén 50 felett is gyönyörű nő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!