Ha egy Converse cipő gumi orrára tollal írok, azt le tudom szedni úgy, hogy a cipőnek ne legyen baja?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha hülye a kérdés, még nem próbáltam.2022. febr. 18. 18:28
1/9 anonim válasza:
Szerintem nedves törlőkendővel le fogod tudni szedni, de a nyoma (úgymond a vésés) ott fog maradni. Lehet hogy akkor is ha nem nyomod rá nagyon
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2022. febr. 18. 20:51
4/9 A kérdező kommentje:
Hát sima kék tollal
2022. febr. 18. 23:05
5/9 anonim válasza:
Körömlakk lemosóval le fog jönni.
6/9 anonim válasza:
Én ismerek olyat aki tollal írt cipő gumi részére (bár nem Converse volt), neki nem jött le róla.
Szerintem először csak egy vékony vonalat húzz valami nem túl látványos helyre próbaként és nézd meg lejön-e
7/9 A kérdező kommentje:
#6 Igen, ezt terveztem, de még azt sem döntöttem el, hogy írjak e rá, szóval majd meglátom
#5 okés, neked is köszönöm a választ!
2022. febr. 19. 11:12
8/9 anonim válasza:
de ha rá akarsz írni, miért akarod hogy lejöjjön?
9/9 A kérdező kommentje:
Mert lehet, hogy amit ráírok, később már nem lesz evidens pl
2022. febr. 20. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!