Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem értem miért van, hogy...

Nem értem miért van, hogy némelyik lány már nyári ruhában van. Reggel azért még hideg van hogy nem fázik? Tegnap reggel láttam egy lányt happoló mini farmer szoknya nyári cipő. Semmi harisnya vagy pulóver. Még az eső is szakadt Hogy nem fagy szét?

Figyelt kérdés

2022. febr. 18. 11:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Miert nem lehet elhinni hogy vannak akik nem faznak? En pl egesz telen bordzsekit hordok, pufiban meggyulladnek. Cserebe 15 fok felett haldoklom, ez van.
2022. febr. 18. 15:03
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Én sem vagyok fázós, tegnap és ma én is hasonló öltözetben voltam. Igen, reggel azért hűvös volt, de nem vacogtam akkor sem. Egyébként pedig mi van akkor? Más meg még áprilisban a 20 fokban is még télikabátban és sálban van...
2022. febr. 18. 17:20
 13/15 anonim ***** válasza:
28%

Ilyenkor, mikor már legalább 3 hónapja nem lehetett megszellőztetni a minit/trikót/szandált egyesek már szinte remegnek értük, és amikor az ablakon kitekintve már végre egészen úgy tűnik, hogy már lehet, hogy 10 fok is van és talán nem fél perc után kezd el majd fázni, hanem csak 10 perc után, akkor kaszát-kapát eldobva veszi is fel a nyári ruhákat.

Ugyanez megfigyelhető inverzben is egyébként októberben környékén: a türelmetlenek már itt érdeklődnek - mintha nekünk kéne validálni, - hogy mikor vehetnek fel már végre csizmát/kesztyűt/pufikabátot?

Ja és természetesen nőkről beszélünk, férfiak nem öltözködnek ennyire idétlenül és következetlenül.

2022. febr. 18. 19:35
 14/15 anonim ***** válasza:
67%

Azért, amiért a másik meg 20 fokban még télikabátot hord és állítja, hogy nem sül bele.

Nem egyforma az emberek hőérzete, plusz nem tudjuk honnan hova ment, lehet 2 percet volt csak kint, utána meg csak délután ment ki a 15 fokban, napsütésben.

2022. febr. 19. 00:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerinten ez nagyban függ attól, hogyan közlekedik az adott ember. Nem tudom milyen korosztályú volt az illető akiről a kérdésben írtál, de nálunk suliban azok akiket napi szinten kocsival hoznak-visznek mindig sokkal vékonyabban öltözködnek mint azok akik gyalogolnak,biciklivel jönnek (pl.:haspóló+szoknya úgy hogy kint -3 fok van)
2022. febr. 19. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!