Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy törthetném be?

Hogy törthetném be?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve megvettem életem legdrágább cipőjét. 50 ezer forint volt, a párom beszélt rá. Tommy Hilfiger sportcipőről van szó. Nem teljesen sportcipő, nem Nike vagy Adidas sportcipőkhöz hasonló, nem tudom van e konkrét neve ennek. Egyszerűen nem tudom hordani. Minden alkalommal feltöri a cipő mindkét sarkam. Raktam már bele szilikont, arra a részre, ahol töri a lábam, a lábamra raktam sebtapaszt, szilikonos sebtapaszt, úgyis feltöri a lábam. Tuszkoltam már zsepit arra a részre, szinte mindent próbáltam. A merev részét próbáltam megtörni, hogy ne legyen olyan kemény, semmi sem használ. Sírni tudnék, hogy megvettem olyan drágán és nem tudom hordani. Mit tudnék vele kezdeni? Eladni sajnos nem tudom, mert egy picit véres lett a sarok része, mivel állandóan, amikor bepróbálkozom véresre töri, pedig ahogy érzem, hogy töri a sarkam, átcserélem másik cipőre. De ígyis hetekig sebes utána a lábam.

#cipő #feltörés #nemértemeg #rohadtdrágavolt
2022. febr. 17. 23:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy jó a méret?
2022. febr. 18. 00:57
 2/6 Noren1989 ***** válasza:
Eladnàm a vérbe.
2022. febr. 18. 05:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Esetleg tágítani lehetne erre alkalmas nyújtófával (nem a konyhaival).

Az a baj, hogy ha már összevissza tördelted a cipőt, jogosan vennék csak meg fillérekért, hiszen ráfogható, hogy hordtad.

2022. febr. 18. 06:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vidd el cipészkez, aki kitágítja...
2022. febr. 18. 10:49
 5/6 A kérdező kommentje:

Ugyanúgy néz ki, mint újonnan, nem

látszanak rajta a próbálkozások. Eladni a kis vérfoltok miatt nem szeretném. Amúgyse tartanám higiénikusnak, vér nélkül sem.

Jó a méret, egyszerűen nem kompatibilis a lábammal sajnos.

2022. febr. 18. 14:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Cipész.

Vagy addel...mások is eladják ha nem jó.

2022. febr. 18. 15:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!