Jó minőségű mom fit farmert hol találok?
Figyelt kérdés
Vettem Croppban meg Sinsayben, de mind a kettő nagyon sokat nyúlik hordás közben, nem tudom kinek ismerős ez a szitu. 1 mérettel kisebbet nem szeretnék venni, mert az meg hordhatatlanul szorít.2022. febr. 16. 18:00
1/8 anonim válasza:
Nekem Reserved meg Zara van ami jól tart. Olyat vegyél ami 98-100% pamut. A viszkóz meg az elasztán miatt nyúlik ki.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt jó tudni!
2022. febr. 16. 20:47
3/8 anonim válasza:
Szia, sajnos segíteni nem tudok, de megkérdezhetem Sinsay melyik momját vetted? Én is már régóta szemezek az ottaniakkal. Engem az sem zavarna ha kinyúlik úgyis csak itthon dolgoznék benne, szóval eleve olyan is keresek, ami elasztikusabb, puhább, kényelmesebb farmer anyag.
4/8 A kérdező kommentje:
Az egyiket nem hiszem, hogy árusítják már, mert jó múltkor vettem. Nemrég viszont rendeltem egy olcsóbbat, hogy ha nyúlna, ne bukjak rajta sokat, szerintem azt még most is kapni, cirka 3-4ezer forint körül van, ha rámész az oldalukra, úgy keresd. Az puhább volt, szóval neked kényelmes is lehet, én eleve attól éreztem kényelmetlennek, hogy "lóg" rajtam.
2022. febr. 17. 11:27
5/8 anonim válasza:
Én ott az összes típusú mom farmert 3-4 körül szoktam látni azért kérdeztem, hogy pontosan melyik ez. De mindjárt újra megnézem hátha most csak egyféle van ilyen árban.
Emlékszem még arra is gondoltam mielőtt majdnem megrendeltem, hogy vsz M helyett L-est fogok venni, hogy tuti laza legyen.
6/8 A kérdező kommentje:
Szokott lenni 5 ezer körül is, az szerintem keményebb, olyan igazi "farmeros" volt hatásra, de azt régebben vettem még, nem tudom most van-e. Úgy vettem észre, hogy általában méretazonos farmerbwn a Sinsay, pl. a 38 az tényleg 38, és mondom, nekem az is tágult még. Remélem segítettem.
2022. febr. 17. 12:55
7/8 anonim válasza:
Én bershkából vettem, nem nyúlik, ajánlom neked is
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2022. febr. 18. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!