Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a cipő mire van “kitalálva”...

Ez a cipő mire van “kitalálva”? Illetve mivel érdemes felvenni?

Figyelt kérdés

[link]

Ugyebár edzőcipő kategóriában van, de ezt lehet, “illik” hordani mindennapi viseletként?

Illetve farmerral és normális (tehát nem boka/titok) zoknival is felvehetem?

Persze tudom, hogy azt veszek fel amit akarok, nem akarok feltétlenül megfelelni az aktuális divatnak :D

Csak azért érdekelne, hogy ezt így mennyire szokás…

Én nagyon nem vagyok otthon a stílus, meg divat témakörökben, nevetségesen meg azért nem szeretnék kinézni.

Előre is köszönöm!

2022. febr. 16. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az edzőcipő legtöbbször kényelmesebb viselet mint egy elegánsabb bőrcipő - ezért is viselik sokan hétköznapokon nem csak sport közben.

Soha nem volt ciki, és nem hiszem, hogy valaha is ki fog menni a divatból.

Persze ha mondjuk ügyvéd vagy azért egy tárgyalásra öltönyhöz ne ezt válaszd - de gondolom nem erről van szó.

Lábfejig érő normális hosszúnadrághoz rendes zoknival hordd, a bokavillantós nadrág + titokzokniról megoszlanak a vélemények - én pl egy fiún furcsának találom.

Nyáron rövidnadrághoz mehet egész rövidszárú vagy titokzoknival is.

2022. febr. 16. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
Egy air max mindenhez megy😉
2022. febr. 16. 23:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem nyitotta meg a linket.De sima edzocipot siman lehet hordani hetkoznap boltba,utcara,plazaba, esetleg randira kioltozve esetleg ha olyan a stilusod es jol erzed magad benne.

Bar en nokent az elegansabb dolgokat preferalom ,ha ferfi lennek is inkabb elegansabb cipot hordenk azert ott is vannak kenyelemsek.

Nekem valahogy sosem jott be az edzocipos dolog,maximum 12-25 eves korog el tudom kepzelni.Afelett foeg 30-40 mar kicsit cink.

2022. febr. 17. 09:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy klasszikus Air Max-modell, ráadásul egy szép, letisztult színben. Sima utcai viselet is lehet. Variálható, többféle szetthez is passzol.
2022. febr. 17. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!