Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan rendeljek cosplayt?

Honnan rendeljek cosplayt?

Figyelt kérdés
Olyan oldalról szeretnék ahol minőségi, jó cosplayek vannak, normális áron, minőségi parókák, és 1-2 hét a szállítási idő (vagy max 3 hét) valaki tud ajánlani ilyet? Ahonnan már rendelt és tudja biztosra hogy ilyen az oldal?
2022. febr. 13. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:
65%

Rendelni csak jelmezt tudsz. A cosplay nem csak a jelmezes mászkálást foglalja magába, hanem azt a folyamatot is, hogy te magad készíted el

Egyébként rövid google keresés után: innen tudsz rendelni a megadott időn belül jó drága szállítási díj mellett: [link]

2022. febr. 13. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem is te magad készítsd vagy alakíts át turis cuccokat. Jah, meg lehet venni készen az egészet, de a saját készítésűek mindig sokkal menőbbek.

Parókát én aliexpressről szoktam, azt nyilván nem tudsz magadnak készíteni.

2022. febr. 13. 19:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Mégis hogy az istenbe tudnám elkészíteni könyörgöm…. Nem vagyok varrónő. Turkálos cuccokat én fel nem veszek az biztos
2022. febr. 16. 22:29
 4/4 anonim ***** válasza:
81%

A cosplay mint hobbi ezt is magába foglalja. Ha jelmezben mászkálni szeretnél, az önmagában nem cosplay, csak gondoltam, leírom a különbséget

Mint amikor a festés a hobbija valakinek: nem csak az elkészült művet élvezi, mint mondjuk egy gyűjtő, hanem a folyamatot is, ahogyan elkészítette az alkotást. A cosplay összefoglaló neve a folyamatnak és a végterméknek

1-es voltam

2022. febr. 17. 00:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!