Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok/Hölgyek ti hordotok...

Lányok/Hölgyek ti hordotok otthon melltartót ?

Figyelt kérdés
Feleségemnek nagy keblei vannak, de én szeretem hogy itthon soha nincs rajta melltartó <3 És azt mondja sokkal kényelmesebb is így.
2022. febr. 12. 19:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán.
2022. febr. 12. 22:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindig hordok. Nekem is nagy, de baromi kényelmetlen, mivel térdig lelóg.
2022. febr. 13. 04:50
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy évben kb ötször van rajtam melltartó.Csak,ha nagyon átlátszó a ruha,amit viselek.
2022. febr. 13. 10:06
 14/19 Metionin ***** válasza:
100%
Én mindig csak ilyen kis sport topot vagy bralettet hordok, mert alig van mellem. De azokat otthonra is. Bizonyos ruhák, felsők alá nem veszek semmit de azok alá utcára sem.
2022. febr. 13. 13:09
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Pulcsis időben még utcára sem, akkor úgysem látszik át.
2022. febr. 13. 16:10
 16/19 anonim ***** válasza:
75%
Mindig hordok, nekem így kényelmesebb. Kicsik a melleim, de lógnak.
2022. febr. 13. 18:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Itthon nem, kivéve ha vendégek jönnek. Akkor természetesen igen és utcára is mindig. De ha tudom hogy egész nap itthon leszek akkor nem hordok. Férjem kezdte el amúgy nekem is mondogatni hogy minek hordom itthon, ne kínozzam vele magam, biztos kényelmesebb nélküle. És igaza van.
2022. febr. 17. 01:13
 18/19 anonim ***** válasza:
50%

Egyszerű kérdés pedig sokféle válasz van rá.

Én huszonéves akkor amikor csak ketten voltunk a barátommal nem vettem fel, amúgy se volt zavaró mert kis mellem van. De amikor a családdal voltam felvettem mert szégyenlős voltam előttük is. Onnan jöhetett hogy volt egy csomó tabutéma, anyámmal se beszéltünk olyan dolgokról ami a nőiesseget érintette. Így mikor nőtt a mellem úgy éreztem el kell takarni.

De ma már én is jobban érzem magam ha rajtam van, egyszerűen azért mert már nem annyira formás mint 15 éve, és itthon is akarok kinézni valahogy. Nem pushup-ra kell gondolni (mindig utáltam) hanem a legkenyelmesebbre. Van olyan amit alig érzek hogy rajtam van.

2022. febr. 17. 16:14
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek meg szabadulni mindentől. 42N
2022. febr. 18. 03:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!