Mi a véleményetek erről a férfi karóráról? Mennyire számít ez minőséginek a maga kategóriájában?
Valamivel 100.000 forint felett kapható…
Én nem értek az órákhoz, annyit tudok hogy nekem speciel tetszik ahogy kinéz.
24/f
"Aki ilyenekkel villog, arról le lehet vágni, hogy NER-közeli és ennyi. :D"
Vagy inkább hogy kiárusítás volt az MK oldalán.
Gimis vagyok, közöm nincs a NER-hez, mégse vennék fel semmit a Michael Kors-tól.
#11.
Mondjuk nekem a Michael Kors márkával nincs semmi bajom, sőt még az öreg is szimpi…
Sok ruhája középkategóriás, illetve felső-középkategóriás (volt?), ami az árat illeti, úgy hogy többnyire nem volt rajta egy hatalmas logó.
Ami mondjuk a legtöbb Emporio Armani darabról sem mondható el, azok szerintem sokkal hivalkodóbbak…
Nekem az MK azért tetszik/tetszett mert nagyáltalánosságban nem vagizós.
Persze mióta ByeAlex dalt írt belőle, kicsit megváltozott ez az egész és már ez a márka is vagizós, meg romás lett (legalábbis itthon).
Ízlés kérdése. Vannak szerintem sokkal jobb márkák hasonló árkategóriában, még sincs az embernek proli érzete tőlük.
De ugyanezt gondolom az EA-ról, vagy Calvin Kleinről is.
#13.
Írnál olyan márkát ami hasonló árkategória és nincs tőle pénzes proli benyomás?
#15.
Igen, ezt már korábban leírták…
Ezért is mondtam már, hogy nem veszem meg…
De amúgy majdnem minden óránál a szerkezet meg anyaghasználat max. 10-20%-ot ad az árból, a többi meg a márka…
Ez a sok milliós óráknál is így van.
Őszintén? Nem néz ki rosszul, ha nem számít 100k és tetszik, vedd meg,de:
-divatóra (ami igazából átlag ember szintjén nem baj)
- soha nem fogod tudni eladni (ha szempont)
- ennyiért vehetnél egy sokkal jobban kinéző és minőségűbb órát
Ez 1/3-áért?
5-ös válaszoló vagyok. Ha írsz egy privát üzenetet, megosztom veled egy több órányi munkával készített excel táblámat, ami kb 30 órát tartalmaz az alábbi szempontoknak nagyjából megfelelve:
- itthon boltban kapható
- kvarc
- max 100 ezer ft
- zafír üveg
- acél szíjas
- mindenes (nem öltönyóra, nem sportos, de mindenhova elmegy)
- 10 bar vízállóság
Michael Kors nem gyárt órákat. Egy kínai gyárban gyártják ezeket és csak rányomják a logot nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!