Lányok, ti szeretitek mutogatni magatokat, mikor már jön a jó idő? Ma még annyira nem volt, de már a haspóló meg a nagy dekoltázs előkerült a kabát alól.
Persze, ha már nem értenek veled egyet az emberek akkor sértegetni kell a másikat.
Csak azt kéne felfogni hogy nem minden a férfiakról szól.
Teljesen reális az, hogy nőknél egy komoly csöcsvillantás, hasvillantás csak azért történik, mert "saját magamnak akarok tetszeni".
Ezért van az instás csakoknál is a férfiak nyáladzása és "d*gnálak" jellegű kommentjei, és ezért van a más lányok által való irígykedő "ler*bancozás" is...
Aki magamutogató, szexuálisan kihívó ruházatot visel nyilvánosan (akár az utcán, akár az instagrammon, fb-n, stb) az nem magának akar etszeni, hanem másoknak akar tetszeni, ill. más nők irígységét akarja felkelteni.
Aki mást mond, az hazudik.
Én olyan ruhákat hordok, ami nekem tetszik, es ha haspóló, akkor haspóló. Szerintem nem néz meg senki, mert vékony vagyok, nincs nagy mellem és fenekem és mindig az ízlésesség határain belül maradok. Sőt, nem is vágyom rá, hogy gusztustalan creepek bámuljanak. Normálisan kinéző, igényes, jó külsejű pasik szerintem amúgy se szoktak ilyen proli módon nyálat csorgatni. Az ismeretségi körömben is az elhízott, ápolatlan, nyomi kockáknak a legnagyobb a szájuk, hogy "uuu nézd a csöcsét demegb*sznám", akiknek amúgy nem jut nő.
"Én például ha van csajom legtöbbször mackóban járok, mert full lesz*rom kinek fogok tetszeni."
Ez meg elég gáz, én kapcsolatban elvárom a pasimtól, hogy normálisan nézzen ki, sőt, öltözzön úgy, ahogy nekem is tetszik. Nem azért, hogy más csajoknak tetsszen, hanem azért, mert ez ALAP.
Egyes férfiak képe ijesztően torz a világról és a nőkről 😶😶😶
Az alap? olyan nincs, hogy alap. Nem büdös vagyok, hanem csak mackóban járok. Pont lesz*rja a barátnőm, hogy mibe megyek be a céghez. A megnézi a nőt nyilván nem úgy értendő, hogy 5 percig áll és nézi.
Egyes nőknek képe ijesztően torz a világról és a férfiakról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!