Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti szeretitek mutogatn...

Lányok, ti szeretitek mutogatni magatokat, mikor már jön a jó idő? Ma még annyira nem volt, de már a haspóló meg a nagy dekoltázs előkerült a kabát alól.

Figyelt kérdés
Ti élvezitek, ha így megnéznek a pasik?
2022. febr. 9. 16:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk gondolom itt a gyk-n válaszoló csajok többsége olyan, hogy még haspólóban se nézik meg a férfiak és emiatt frusztráltak xd
2022. febr. 9. 19:49
 12/20 anonim ***** válasza:
78%

Persze, ha már nem értenek veled egyet az emberek akkor sértegetni kell a másikat.

Csak azt kéne felfogni hogy nem minden a férfiakról szól.

2022. febr. 9. 19:58
 13/20 anonim ***** válasza:
84%
De nem érted hogy nem azért vesszük fel hogy rénk verjék.ÉRTED??
2022. febr. 9. 20:08
 14/20 A kérdező kommentje:
Ja ok, így hogy nagy betűvel írtad így már értem. Köszi, ment a zöld kéz mindenkinek.
2022. febr. 9. 20:14
 15/20 anonim ***** válasza:
19%

Teljesen reális az, hogy nőknél egy komoly csöcsvillantás, hasvillantás csak azért történik, mert "saját magamnak akarok tetszeni".

Ezért van az instás csakoknál is a férfiak nyáladzása és "d*gnálak" jellegű kommentjei, és ezért van a más lányok által való irígykedő "ler*bancozás" is...

Aki magamutogató, szexuálisan kihívó ruházatot visel nyilvánosan (akár az utcán, akár az instagrammon, fb-n, stb) az nem magának akar etszeni, hanem másoknak akar tetszeni, ill. más nők irígységét akarja felkelteni.

Aki mást mond, az hazudik.

2022. febr. 10. 18:04
 16/20 anonim ***** válasza:
70%
Hát nem tudom de pont tegnap vettem egy kivágottabb felsőt de eszembe nem jutott hogy másoknak megfeleljek vele csak az hogy mennyire tetszik magamon és mennyire jól áll.Nem hiszem ,hogy ezt nem lehet elfogadni és megérteni ,hogy nem mindenki másoknak öltözik.Az insta az meg egy másik téma mert az emberek nagy része azért tölt fel képet hogy az ismerősei vagy az idegenek vagy akárki lássa de ezzel sincs semmi gond.
2022. febr. 10. 18:34
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom a 15ös miért lett lepontozva. Én adtam neki zöld kezet, full leírta az igazat. Én például ha van csajom legtöbbször mackóban járok, mert full lesz*rom kinek fogok tetszeni. Ha meg nincs, akkor kiöltözök rendesen.
2022. febr. 10. 20:21
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan ruhákat hordok, ami nekem tetszik, es ha haspóló, akkor haspóló. Szerintem nem néz meg senki, mert vékony vagyok, nincs nagy mellem és fenekem és mindig az ízlésesség határain belül maradok. Sőt, nem is vágyom rá, hogy gusztustalan creepek bámuljanak. Normálisan kinéző, igényes, jó külsejű pasik szerintem amúgy se szoktak ilyen proli módon nyálat csorgatni. Az ismeretségi körömben is az elhízott, ápolatlan, nyomi kockáknak a legnagyobb a szájuk, hogy "uuu nézd a csöcsét demegb*sznám", akiknek amúgy nem jut nő.

"Én például ha van csajom legtöbbször mackóban járok, mert full lesz*rom kinek fogok tetszeni."

Ez meg elég gáz, én kapcsolatban elvárom a pasimtól, hogy normálisan nézzen ki, sőt, öltözzön úgy, ahogy nekem is tetszik. Nem azért, hogy más csajoknak tetsszen, hanem azért, mert ez ALAP.

Egyes férfiak képe ijesztően torz a világról és a nőkről 😶😶😶

2022. febr. 10. 21:50
 19/20 A kérdező kommentje:

Az alap? olyan nincs, hogy alap. Nem büdös vagyok, hanem csak mackóban járok. Pont lesz*rja a barátnőm, hogy mibe megyek be a céghez. A megnézi a nőt nyilván nem úgy értendő, hogy 5 percig áll és nézi.

Egyes nőknek képe ijesztően torz a világról és a férfiakról

2022. febr. 11. 07:04
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem, igen. Nálam télen sem tabu a haspóló. A napokban pedig volt rajtam már kabát nélkül is.
2022. febr. 16. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!