Lányok! Hány farmernadrágotok van?
3 van, abból sikeresen kihíztam kettőt.
De én alapvetően szoknyás vagyok, eleve a nadrágot nem szeretem, a farmereket meg különösen nem.
Nekem kettő van, de az egyik közülük már egy kissé nagy, szóval már nem nagyon hordom. Szoknyából azért több van nekem, sokat szoktam szoknyát hordani. Farmerből is csak azért van ennyi, mert sokat fogytam az utóbbi időben, és még pár kg van a célig, és csak azután szeretnék több nadrágot venni, hogy elértem a célomat. De ha elérem a cél súlyomat, akkor tervezek venni jó párat, mert amúgy én szeretem a farmereket, szerintem kényelmesek.
Amúgy meg szerintem 3 farmer nem kevés. Szerintem a lényeg az, hogy meg van a lehetőség mindig tiszta, új farmert felvenni, szóval nem kell a hét minden napján ugyanabban lenned, nem kell sietni a mosással sem, ráér hétvégén, hét közben pedig felváltva hordhatod a nadrágokat, szóval azért tudod váltogatni is őket. Meg ha történik valami az egyik nadrággal, elszakad, koszos lesz, akkor is ott a másik. Meg a lényeg az, hogy használd is őket. Szóval most is, van 6 nadrágod, abból 3-at használsz. Oké, tegyük fel, veszel még 2-őt. Mi van, ha azt sem fogod használni, vagy pedig pont, hogy akkor azokat fogod használni, a régieket meg nem? Szóval érted, ha az embernek túl sok van, akkor előfordulhat, hogy egy-egy darabot alig használ, és akkor alapból fölöslegesen vannak ott. Ha neked 3 elég, akkor elég. Csak azért ne vegyél még, mert hogy "mások szerint a 3 az túl kevés".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!