Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Ti milyen melltartókat...

Csajok! Ti milyen melltartókat szerettek hordani? Elöl, vagy hátulkapcsosat? Pántosat, vagy pántnélkülit? Milyen a kedvenc színetek? A színválasztás (pl : fekete) kifejezi a szex vágyát, vagy ez csak legenda?

Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 16:25
 1/10 A kérdező kommentje:
Írjátok meg a korotokat is! :)
2022. febr. 7. 16:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ruha függvénye mikor milyent veszel fel. Váll nélkülihez pánt nélkülit veszel fel, vékony világos felső alá meg nem veszel fel feketét stb.
2022. febr. 7. 16:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Hátul kapcsos, pántos, merevítős. Fekete, fehér, testszínű, piros. Semmi köze a színnek a szexhez.
2022. febr. 7. 16:28
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, gondoltál már arra, hogy valódi, egészséges módon elégítsd ki a vágyaid, és ne ilyen szánalmas módon?
2022. febr. 7. 16:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hátul kapcsosat, a pánt és a szín ruhafüggő. Ezt a fekete szex vágyat fejez ki dologról sose hallottam.
2022. febr. 7. 16:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A fekete azt a vágyat fejezi ki, hogy abból van a legtöbb szennyes és nem akarok valami extra szín miatt hetekig melltartó nélkül maradni, ameddig összejön egy adag színes. :DDD
2022. febr. 7. 16:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindegy, csak kényelmes legyen és praktikus. Elöl kapcsos melltartóm sose volt, de nem azért mert bármi bajom lenne vele, csak olyat sokkal ritkábban árulnak és én se keresek kimondottan ilyet, hátul is könnyen be tudom kapcsolni. Az is jó, ha nem kapcsos, hanem belebújós (kb. mint egy sportmelltartó). A merevítőt nem annyira szeretem, inkább olyat veszek, amiben nincs. Pánt nélkülit meg soha nem vennék fel, ha nem muszáj, én nem szeretem. Általában feketét hordok vagy ha a ruha indokolja akkor testszínűt, de ennek semmi köze a szexhez, csak magamon a fekete tetszik a legjobban.
2022. febr. 7. 17:08
 8/10 Metionin ***** válasza:
100%

Csak sport topot és bralette-t. Feketét, mert szinte minden ruhám fekete.

Amúgy a legtöbb nőnél szerintem az utolsó szempont melltartóválasztásnál a melltartó szexre való hatása. A legtöbben örülnek, ha jó áron megfelelő méretet és viszonylag kényelmeset találnak. A színt max úgy nézik, hogy ne látszódjon át a felső alatt.

2022. febr. 7. 17:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Hátulkapcsosat, a pánt nélküli nekem sosem maradt fent szóval kerülöm az olyan ruhákat amiket ezzel kellene hordani ,a színéhez meg nem hiszem hogy sok köze van a szexvágyhoz, szinte csak fekete melltartóim vannak, nem azért mert valami spermadémon vagyok hanem mert a ruháim 95%-a fekete és hülyén nézne ki ha a fekete top alól kivillan a rózsaszín pánt.
2022. febr. 8. 08:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Kapocs nélküli, merevítő nélküli, széles rugalmas pánttal. (Konkrétan ilyen: [link] )

A legtöbb fekete és van egy bőrszínűm is. Semmilyen vágyat nem fejez ki, szimplán csak a legtöbb felsőm fekete, és az alá fekete alsónemű illik. A kevés fehér alá meg bőrszínű, ennyi. Cél hogy láthatatlan legyen a ruha alatt.

Amúgy se melltartóban szoktam szexelni szóval ezt nem is teljesen értem.

2022. febr. 9. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!