Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A sovány, vagy a kövér emberek...

A sovány, vagy a kövér embereken előnytelenebb a betűrt póló viselése?

Figyelt kérdés
Vagyis hétköznapi pólóra gondolok, nem ingre (főleg nem ünnepire), mert az betűrve ált. elegánsabb, és nem is arra gondolok, amikor ősztől tavaszig több réteg ruha van rajtunk (nyilván akkor sokan betűrik a pólót a hideg miatt), hanem ha csak pólót hord valaki.

2022. febr. 7. 13:56
A kérdező szavazást indított:
A soványokon.
A kövéreken.
A soványokon és a kövéreken egyaránt, max. a normál testalkatúakon áll jó.
Még a normál testalkatúaknál sem előnyös, nemcsak a soványokon, és a kövéreken.
48 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
14%
Senkinek sem áll jól. Aki azt hiszi, hogy igen, annak jár a fehér bot.
2022. febr. 7. 15:11
 2/8 anonim ***** válasza:
44%

🙈🙈🙈 Te eszetlen majom vagy kedves előző. Te tényleg csak azt nézed jó e kövéren van e ruha vagy mi?

Na jó. Akkor te nem vagy normális ember.

2022. febr. 7. 16:08
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem betűrve mindenkin jobban áll - karcsú embereken és soványakon egyaránt -, mint ha csak úgy lóg, mint valami 17. századi flamand jobbágynak a pusztában.
2022. febr. 7. 16:47
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
karcsú embereken és kövéreken egyaránt, bocsi :DDD
2022. febr. 7. 16:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kövér vagyok és általában nem tűröm be, mert még jobban kiemelné a hasamat.
2022. febr. 7. 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem alapvetően nem tetszik a koncepció. Nekem normál testalkatom van, de úgy látom magamon is, hogy kövérít. Láttam már olyanon is, akin csak pár kiló felesleg volt, de borzalmasan kiemelte. Ha kis felesleg is van rajtad, nagyon kövérít.

Aki sovány, és lazán tűr be egy bő pólót, azon olyan laza hatása van. De ha sovány lenék sem hordanék ilyesmit.

2022. febr. 7. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:
70%

szerintem mindenkin hülyébben néz ki amikor ki van tűrve a póló és átlátszik alatta a nadrágbújtatók, zsebek, öv vonala...ahhoz meg nagyon oversizednak kell lennie, hogy ezek ne látszódjanak

de alapból jobb általában betűrve

2022. febr. 7. 23:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pólófüggő is, egy passzentosabb póló nem olyan jó betűrve de egy picit lezserebb póló egy magasderekú nadrággal működhet mert kiemeli de kisebbnek láttatja a derekat, nekem is van egy kis pocakom de ha néha így veszek fel egy pólót (nem sok az aminek olyan a szabása és a mintája hogy működjön a dolog) szépen elrejti a tegnapi pizza sziluettjét.
2022. febr. 8. 08:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!