172 centimhez maximum hány centis magassarkút vehetek fel?
Figyelt kérdés
imádom a magasarkúakat, van is pár, olyan jó 6-8 centisek, de azokban már irtó magas vagyok, szerintetek mennyi a megengedett sarok a magasságomhoz? Vagy esetleg más lapo, csinos őszi cipőt tudnátok ajánlani, alapból nőiesen öltözködöm, tehát nem hordok sportcipőket, csak kirándulásra, edzésre stb. Magas lányok, ti hordtok magassarkút (hány centisek vagytok és max. hány centiset)? Köszi minden segítő választ2010. szept. 10. 17:59
11/13 anonim válasza:
A modellek tőled magasabbak és még is magas sarkúban járnak! Szerintem nincs annál gyönyörűbb amikor egy szép magas nőn magas sarkú van mert arányosan nyújtja meg és az egész olyan kecses és szép lesz! Viszont aki alacsony és felveszi a 10cm-es magassarkút az már nem szép mert nem arányosan nyújtja meg! Amúgy ha érdekel hogy a divat szakma hogy vélekedik erről akkor az hogy magas lányokon magassarkú, alacsony lányoknál már inkább a kisebb, sarkú cipők a magyarázat az arány a nyújtás, sokkal szebb!
26/L
12/13 A kérdező kommentje:
:) köszönöm mindenkinek a bíztatást, nagyon kedvesek vagytok :)
2010. szept. 11. 12:30
13/13 anonim válasza:
Azt hordj, amit akarsz, amiben jól érzed magad! Én ezer éve imádom a magassarkúkat, de sose vettem, mert én lettem volna a legmagasabb. Most már nem érdekel. Én úgy érzem magam szépnek, ha ruhához illő magassarkút is veszek. 173 cm vagyok és 8 centis a legnagyobb magassarkúm... De szeretnék pár magasabbat is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!