Ilyenkor télen zokniban vagytok otthon, vagy mezítláb?
Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 00:11
A kérdező szavazást indított:
Zokniban, még alváshoz is.
Zokniban, de aludni mezítláb szoktam ilyenkor is.
Ált. mezítláb, max. csak akkor veszek zoknit, ha vendég jön. (Nyáron akkor sem.)
Mezítláb.
60 szavazat
1/11 anonim válasza:
Mezítláb, de szobapapucsban és padlófűtés hiánya miatt. Meg szőnyeg is csak itt ott van.
2/11 anonim válasza:
Zokniban mászkálok, alváshoz általában leveszem, kivéve, ha elfelejtem vagy nagyon fázom
Szerencsére mondjuk pont radiátor mellett van az ágyam, úgyhogy ha jégcsap lenne a lábam (bizonyított tény, hogy a nőknek mindig jégcsap a lábuk!), akkor legalább nem fagy le a helyéről :D
3/11 anonim válasza:
Napközben harisnya, vagy harisnya plusz zokni, alváshoz zokni.
5/11 anonim válasza:
Itthon egész télen mezítláb.
Sőt, a héten már a házunk melletti parkig is felvettem a szandit egy sétára, mikor enyhébb volt az idő délután.
6/11 anonim válasza:
Mezitlab mindig...van padlofutes
7/11 anonim válasza:
a zoknira szavaztam, de nincs mindig zokni a lábamon, pl most sem
8/11 anonim válasza:
Itthon nekem alap, hogy mindig mezítláb. Nem szeretem a zoknit, csak akkor veszek fel, ha nagyon muszáj (de inkább akkor se :D )
F/18
9/11 anonim válasza:
Zokni + mamusz
Alváshoz mezítláb.
10/11 anonim válasza:
Mi általában hazaérkezéskor levesszük a cipőt, zoknit, mezítláb vagyunk, amikor tehetjük, télen is.
Sokkal jobb érzés érezni a talajt, egészségesebb, természetesebb…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!