Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek szexi wellnesbe...

Szerintetek szexi wellnesbe tanga bikinit felvenni?

Figyelt kérdés
2022. febr. 2. 17:51
1 2
 1/15 subrette ***** válasza:
82%
Olyat vegyél fel amiben jól érzed magad. Ha tangában, akkor tanga. Szexi leszel benne. Nem teljesen egy szál madzagból állót vennék fel, mert az túl közönséges ilyen helyen, hanem brazil fazont inkább.
2022. febr. 2. 17:57
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Sok nőn látok,nekem tetszik.
2022. febr. 2. 18:13
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Szexi igen, de valahol azért te te is érzed, hogy az nem oda illik, nem?
2022. febr. 2. 18:21
 4/15 anonim ***** válasza:
64%
Miért ne illene oda? A nők kb 50% a olyanban van.Sokat járunk,látom.
2022. febr. 2. 18:25
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
Ha jól áll, akkor szexi. Ha nem vagy szexi, akkor tangában se leszel az.
2022. febr. 2. 18:28
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Miért fontos pont egy wellnessben szexinek lenni? Pasit felszedni mész?
2022. febr. 2. 19:30
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
Sajnálom, de a majdnem csupasz seggem csak a páromra tartozik. És sima bikini alsóban is el lehet dönteni egy fenékről, hogy csinos - e. Én sosem értettem ezt a bikini tanga mániát, pedig fehérneműként én is tangát hordok.
2022. febr. 3. 00:48
 8/15 anonim ***** válasza:
78%

" Én sosem értettem ezt a bikini tanga mániát"

optikai tuning. a brazil fazon szinte minden típusú feneket jobbnak mutat, mint amilyen valójában.

amúgy bár lehet mondani, hogy "nem azért megyünk wellnessbe" gyakorlatilag mindannyian tudjuk, hogy azoknak a helyeknek, ahol neki szokás vetkőzni, általában van egyfajta szexuális vibrálása. mi a párommal kifejezetten szeretjük egymást szexinek találni ilyen helyeken.

2022. febr. 3. 01:33
 9/15 anonim ***** válasza:
89%
#8, engem is izgalomba hoz a víz, wellnessben ha közvetlenül előtte nem történt meg, 1 órán belül mindig az a vége, hogy megyünk fel a szobánkba, és egymásnak esünk. De továbbra is azt gondolom, hogy senki másra nem tartozik a fenekem (pedig igen, nekem is szexibb lenne brazil tangásban a fenekem).
2022. febr. 3. 07:48
 10/15 anonim ***** válasza:
89%

"De továbbra is azt gondolom, hogy senki másra nem tartozik a fenekem (pedig igen, nekem is szexibb lenne brazil tangásban a fenekem)."

ez oké. csak próbálom megvilágítani, hogy mások meg másképp érzik magukat vonzónak, és kicsit több fedetlenséget is elfogadhatónak tartanak.

2022. febr. 3. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!