Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a tommyhilfigerhun...

Szerintetek a tommyhilfigerhungary.pw oldal kamu?

Figyelt kérdés
Gyanúsan olcsó,nincs telefonszám.

2022. febr. 1. 15:54
1 2
 11/15 anonim válasza:
Már ne is haragudjatok, de akkor nagyon madarak vagytok. Ezt nem tudom szebben kifejezni. Pár napja én is azon vagyok, hogy vegyek nyárra egy cipőt. Jó pár oldalt végig böngésztem. Én is megtaláltam a fent említett oldalt (tommyhilfigerhungarys.com) és elsőre örültem, hogy mekkora akcióba botlottam. Na mármost, nálam egy netes vásárlás úgy kezdődik, hogy végig nézem az oldalt, vagyis a kapcsolat menüpontot (hol található a bolt stb...), nincs is kapcsolat fül. Ászf konkrétan egy hablaty ez már elsőre is átjött nekem. De gondoltam ha már nincs kapcsolat fül, akkor az ászf-be benne kell lennie annak, hogy hol a cég székhelye meg ilyesmi adatoknak. Hát semmi nincs. Közösségi oldal fülek is kamuk. Miután ezeket realizáltam, gondoltam megnézem akkor, hogy mennyire müködik szabályosan ez az oldal. Ezt onnan tudhatod, hogy köteles pl utánvétes fizetést felajánlani. Na ilyen sincs. Ezek után szomorúan konstatáltam, hogy ez egy kamu oldal. Ha már megtanultátok használni az okos telefont, nem árt ezeket is megtanulni, hogy igenis rá kell szánni 10-15 percet vásárlás előtt, hogy mégis honnan rendelsz, és ezek az apró, de hasznos tanácsokat megfogadni, amiket fentebb leirtam. Igen, bebuktátok valószinűleg. Legközelebb okosabbak lesztek. Amúgy erre a gyakori kérdés oldalra is úgy vetődtem, hogy beirtam googleba az oldal nevét, és hogy vélemény :D és lám.....
2023. jún. 20. 13:17
 12/15 anonim válasza:
Ülj le egyes.
2023. jún. 20. 14:10
 13/15 anonim válasza:
Mi az, te is ilyen madár voltál aki rendelt egy lehúzós kamu oldalról és most dühös vagy, mert valaki le merte irni mekkora palimadár voltál? pfff
2023. jún. 20. 15:06
 14/15 anonim válasza:
Igen én is rendeltem innen sajnos. Nem, az zavar inkább, hogy okostojás vagy és intelligensnek gondolod magad. Aztán itt osztod az észt és van időd okoskodni, gondolom mennyire intelligens vagy.
2023. jún. 20. 21:18
 15/15 anonim válasza:
:D na igen, hihető.
2023. jún. 22. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!