Szemüvegesek, ti milyen gyakran vesztek új szemüveget?
Nagyon szívesen próbálnék ki és hordanék más szemüvegeket is mint amilyenem most van, de az áruk miatt csak akkor szoktam újat venni, ha az aktuális már nagyon öreg vagy eltörik.
Nagyon érdekelnek például a "Harry Potter" stílusú körszemüvegek, de félek hogy nagyon törékenyek - ahhoz képest hogy mennyibe kerülne beruházni egyre.
Ti milyen gyakran és milyen "ürüggyel" vesztek új szemüveget? Mennyire mertek új stílusút venni, ha eljön az idő?
Megmondom az igazat, utóljàra 2010ben csinàltattam újat. A szemem nem romlik, a stílus nem izgat. Vigyàzni vigyàzok rà, akàr taccsrészegen is.
Kicsit sajnàlom rà a pénzt, mert egy szem àràval màr összevethető lenne a teljes pakk.
Van akik divatoznak és több is van nekik egyszerre.
Én elég erőset hordok, de csak ez az egy van most, és kb. olyan 2 évente szokott lenni újabb.
19f
Másfél évente (általában ez idő alatt több, mint egy egész dioptriás romlik a szemem).
Nekem ugyan nem körszemüvegem, de extravékony keretű van most is épp, és sokkal strapabíróbb, mint a vastagabb, műanyag keretű, ami előtte volt, (hiszen eleve úgy van tervezve, hogy elbírja a lencsét).
Én amiatt jobban aggódnék, hogy kimegy a divatból. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!