Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet olyan farmernadrágot...

Hol lehet olyan farmernadrágot venni, ami jó derekban, hátsóra, vastagabb combokra, de úgy is bokáig ér?

Figyelt kérdés
160 cm vagyok és 60 kg, szóval van rajtam felesleg. A plus size merethez kicsi vagyok(gondolom annak olyan a szabása, hogy jó legyen), 38as nadrágok jó rám, csak hát azok meg hosszúak, ha fel is hajtok belőle akkor már nem lesz olyan jó passzos a bokánál.
2022. jan. 29. 18:18
 1/3 Noren1989 ***** válasza:
Semmilyet. Vegyél egyet, igazítsd be és szvsz.
2022. jan. 29. 18:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a H&M-ben lehet jó gatyókat kifogni, nekem sikerült, de sajnos ott is vettem már olyat ami hatalmas volt derékban, de még csak a bokámig se ért le, szóval szerintem ez inkább fazontól függ, általában ezek a straight jeansek szoktak jobban passzolni mindenkinek, míg a mom jeansek kevésbe, de a skinny jeansek is jók pl a bershkában meg a tallyban
2022. jan. 29. 19:03
 3/3 anonim ***** válasza:

En korte alkat vagyok, 165 cm es 64 kg.

Szoval hasonlo alkatuak lehetunk.

Nekem leginkabb a Stradivariusos nadragok jottek be

2022. febr. 8. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!