Hol lehet olyan farmernadrágot venni, ami jó derekban, hátsóra, vastagabb combokra, de úgy is bokáig ér?
Figyelt kérdés
160 cm vagyok és 60 kg, szóval van rajtam felesleg. A plus size merethez kicsi vagyok(gondolom annak olyan a szabása, hogy jó legyen), 38as nadrágok jó rám, csak hát azok meg hosszúak, ha fel is hajtok belőle akkor már nem lesz olyan jó passzos a bokánál.2022. jan. 29. 18:18
1/3 Noren1989 

válasza:

Semmilyet. Vegyél egyet, igazítsd be és szvsz.
2/3 anonim 

válasza:

Szerintem a H&M-ben lehet jó gatyókat kifogni, nekem sikerült, de sajnos ott is vettem már olyat ami hatalmas volt derékban, de még csak a bokámig se ért le, szóval szerintem ez inkább fazontól függ, általában ezek a straight jeansek szoktak jobban passzolni mindenkinek, míg a mom jeansek kevésbe, de a skinny jeansek is jók pl a bershkában meg a tallyban
3/3 anonim 

válasza:

En korte alkat vagyok, 165 cm es 64 kg.
Szoval hasonlo alkatuak lehetunk.
Nekem leginkabb a Stradivariusos nadragok jottek be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!