Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mehetek a munkaruhában egyetemre?

Mehetek a munkaruhában egyetemre?

Figyelt kérdés

OTP-ben dolgozok gyakornokként 4-ig, 5-től meg órám lesz egyetemen.

Mehetek az OTP-s egyenruhában, kiöltözős szettben az egyetemre, vagy sok lenne, és oldjam meg az átöltözést szerintetek?

25/L

2022. jan. 27. 21:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%
Vedd le a sálat, tedd a táskádba, ha biztosra akarsz menni és kész. Fekete-fehér “ünneplőben” nem tilos egyetemre járni.
2022. jan. 27. 22:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Lol, én már pizsama felsőben is voltam.

Esetleg a zöld sálat vedd le. :D

2022. jan. 27. 22:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én bulizós ruhában és tegnapi sminkben is voltam már egyetemen, a kutyát nem érdekelte. 😂
2022. jan. 28. 00:19
 14/17 anonim ***** válasza:
43%

Csak engem rémít meg, hogy egy felnőtt, dolgozó, felsőoktatásban dolgozó ember ilyen kérdést ír ki?

Mikor elolvastam a kérdés címét, és ide kattintottam, azt hittem, hogy valami kukás, hentes, TEK kommandós, vagy hasonló írt kérdést.

Erre kiderül, hogy egy proli csaj, akinek 25 évesen újdonság, hogy normális nők viselnek fekete szoknya, harisnya, magas sarkú, fehér blúz és a világos sál kombót. Bár ez megmagyarázza, hogy miért van ennyi slampos csaj.

2022. jan. 28. 00:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak most kezdte az egyetemet és mondjuk az előző féléve is online volt, így nem tudja milyen az egyetemi élet??? Nem kell egyből ítélkezni, szerintem tök aranyosak mikor elsőévesek is itt kérdezgetik hogy ki kell-e öltözni. Anno én is azt hittem egyetemre mindenki business casualbe jár.

Amúgy kérdező az égvilágon senkit nem fog érdekelni hogy te otp-s egyenruhádba vagy, bár ha odaérsz időben a wc-ben simán megoldható az átöltözés.

2022. jan. 28. 10:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én egyetemi csoportomban volt légiutas-kísérő is, aki néha egyenruhában jött órára, mert volt, hogy rögtön indult is tovább a járatához.
2022. jan. 28. 17:33
 17/17 anonim ***** válasza:
az a sál nagyon gáz szerintem, engem ügyfélként is zavar ha véletlenül betévedek. azt én nem viselném előadáson
2022. febr. 4. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!