Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok ha megláttok...

Mit gondoltok ha megláttok egy lányt hasonló ruhákban?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. jan. 25. 15:09
A kérdező szavazást indított:
Biztos a lányokhoz vonzódik
Nem érdekel ki mit hord, nem az öltözködés alapján ítélek
Nekem ez a stílus már túl fiús
Tetszik a stílus
Ő most fiú vagy lány?
45 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem érdekel más mit hord
2022. jan. 25. 15:12
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
arra, hogy valami gettós környezethez próbál hasonlítani...
2022. jan. 25. 15:12
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

Nekem alapjáraton tetszeni szokott az ilyen oversized, fiúsabb öltözködés a lányoknál 🙂 Szerintem ad egy kis természetesség -és vagányságérzetet nekik, ezt pedig jobban szoktam szeretni, mikor valaki 24/7-ben kisasszonyoskodni akar 😀

Plusz az oversized pólók egy rövidnacival szerintem kifejezetten vonzóan tudnak állni egy lánynak.

Szóval én adom 😉🙂

2022. jan. 25. 15:23
 4/12 anonim ***** válasza:
66%

Attól függ kinek mi áll jól.

Lehet lazább ruhákban is jól kinézni, de nekem ez már túl van a tűréshatáron.Olyan igénytelen-ízléstelen benyomást kelt.

2022. jan. 25. 15:56
 5/12 Metionin ***** válasza:
96%
Semmi extra, neki ez tetszik. Utolsónak jó a bakancsa.
2022. jan. 25. 16:35
 6/12 anonim ***** válasza:
97%
Magamon nagyon slamposnak tartanám, másokon nem is szoktam figyelni, mit viselnek nagyon.
2022. jan. 25. 19:02
 7/12 anonim ***** válasza:
96%

Inkább a halál, mint hogy én hordjam, de van akin el tudom képzelni, hogy jól áll. Külsőtől és személyiségtől is függ. Van, akin az én stílusom lenne borzalmas.

Amúgy viszont nem érdekel. Ameddig nincs sértő felirat egy ruhán, addig oké.

2022. jan. 25. 19:50
 8/12 anonim ***** válasza:
64%
A legutolsó lány outfitre olyan, mint az egyik barátnőm :D Amúgy semmit nem gondolok, biztos szereti a feketét és a kényelmes cuccokat. Vagy azt, hogy de f.sza cuccod van, lány. Vagy azt, hogy biztos jó fej és remélem, jó zenét hallgat ha már jók a cuccai. (Nem vagyok leszbi csak örülök neki, ha egy nő nem úgy megy ki az utcára, hogy már én is megkérdezném tőle, 5 ezerért mit kapnék... :D:D:D:D)
2022. jan. 26. 18:54
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Undorító búzás.🤮
2022. jan. 27. 11:56
 10/12 A kérdező kommentje:
Ahogy látom teljesen megoszló a vélemény, az emberek harmadának nagyon nem tesztik, másik harmadának tetszik, a harmadik harmadot meg nem érdekli ki mit hord. Köszi mindenkinek. :D
2022. jan. 27. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!