Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktátok nézni a Mit ne...

Szoktátok nézni a Mit ne vegyél fel (What Not to Wear) c. sorozatot?

Figyelt kérdés
Esetleg lestetek már el tippeket onnan, szóval valamennyire hasznos is volt?:)
2010. szept. 9. 16:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én mostanában ha elkapom,akkor szoktam nézni :D
2010. szept. 9. 16:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Én mindig néztem, amikor volt rá időm.
2010. szept. 9. 16:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Melyik adón adják?
2010. szept. 9. 16:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én régebben néztem, de azokra a ruhákra amikre azt mondták, hogy felveheti én azokat nem venném fel, mert olyan ódivatúak. Lehet, hogy az már régebbi felvétel volt, de az abban levő ruhák elég szörnyen néztek ki. Majd megnézem a mostanit is.
2010. szept. 9. 16:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Én nézem:) Vicces műsor:)

Travel and living channel.

24/L

2010. szept. 9. 17:13
 6/10 anonim ***** válasza:

Nanááá! :D

Es a kovetkezo dolgot tanultam : Hogyha egy picit duci vagy, akkor sotet farmert valassz! :)) LOL :D

2010. szept. 9. 17:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Pár tanácsot én is megfogadtam. Szerintem szórakoztató műsor.:) Meg érdekes, hogy egy új frizura meg smink mennyit dobhat egy ember külsején...
2010. szept. 9. 17:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam nézni igen.:D

Mondjuk nekem nem jön be,hogy mindegyiket ilyen elegánssá változtatják.Szval mintha egyiknek sem lenne stílusa,csak olyan 'húúde elegánsvagyok'.Pl volt egy huszonéves asszem riporter vagy újságíró csaj,tökjó volt a stílusa aztán átváltoztatták ilyen kosztümös nővé.Hát...:/

2010. szept. 9. 20:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindig nézem ha tehetem: tetszik benne hogy nem tartják be a szabályokat (ugyanolyan színű kiegészítők, cipők), olykor szép színeket válogatnak össze. De valahogy mindenki olyan egyforma lesz, jó öltözött de stílustalan, semmi egyénisége nem lesz a végére. Volt egy csaj aki szerette a kalapokat, a régies stílusú ruhákat, neki ez volt a stílusa, és kidobtak mindent, (ki voltam borulva, mert kidobtak egy cilindert is), és csinosan de mégis olyan semmilyenül öltöztették fel. Volt egy jó pár ruha és kiegészítő ami tetszett, egyébként, de új dolgot nem tudtam meg (ruházati eladó voltam jó pár évig, így ezeket alapból tudtam).
2010. szept. 13. 15:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Szeretem nézni.Szórakoztató műsor és persze van benne néhány hasznos tanács:)
2010. szept. 13. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!