Shein rendelés, biztonság?
Sziasztok!
Sheinről szeretnék rendelni pár dolgot nem egyszerre de sok minden tetszik. Van köztük ruha, tárolók, telefontok, íróasztal kiegészítők és kb minden is.
Az lenne a kérdésem hogy aki rendelt már onnan:
Milyen a ruhák minősége, anyaga?
Mennyire megbízható oldal?
Tényleg megjön-e minden, nem kamu oldal?
Nagyjából milyenek a termékek, tényleg olyanok-e mint a képeken?
Kb. mennyi idő alatt érkezik meg a csomag?
Összességében érdemes-e onnan rendelni?
Én rendeltem onnan és szerintem nem vészes nyilván nem a legjobb luxus minőség de ár-értékaránynak megfelelő.Egy "okos"órát is rendeltem onnan kívácsiságból 2000ft-ért és amúgy melepődtem amikor tényleg volt a dobozba egy óra és működik is bár nyilván számítottam ,hogy elég gagyi.
Összességében szerintem a szállítás is korrekt nekem 2-3 nappal hamarabb szokot jönni a csomag mint ahogy írja.Szeritem annyit teljesít ez az oldal mint amennyit ígér.
én rendeltem kétszer, a képek elég jól leírják meg én nézegettem a képes kommenteket
minden rendben ment fizetéssel, szállítással, kcisit lassú de ezt írják is
a ruhák anyagánál meg tudod nézni a minőséget, pl én rendeltem 100% poliészter ruhát az olyan is
kb mint fast fashion csak online, nagyobb választékkal és lassabban
A ruhák nem igazán jó minőségűek, hamar szétmennek, maga a cég pedig elég "sunyi", egyáltalán nem etikus, úgyhogy a megteheted szerintem kicsit jobb helyről vedd meg a dolgokat.
Maga az oldal olyan szempontból megbízható, hogy megjönnek a dolgok, kb időben is (ismerősöknek volt hogy előbb megjött).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!