A mai fiatalok körében miért ilyen elterjedt márka a Nike? Miért nem látok nagyon Ralph Lauren, Karl Lagerfeld, Calvin Klein ruhákat rajtuk? Ha látok, akkor azok általában hamisítottak.
Figyelt kérdés
2022. jan. 21. 20:06
11/18 anonim válasza:
Azért a Calvin Kleint mindenki ismeri.
12/18 anonim válasza:
Nekem nemjonnek be ezek a fancy markak. Hiaba krva draga en fel nem vennem.. Nike az elmegy de abbol is inkabb csak az sb
13/18 anonim válasza:
Meg kell nezni, kik hordanak ilyesmit hivalkodóan...
Es egyből nem akarsz közejük tartozni. 😂😂
Stricik es hasonló eletvitelű nemidenbarnultak...
14/18 anonim válasza:
Ck pulóvert míg hordom 2x addig a Championt, Nike-t 5x, azért vettem azt az egyet mert big logo-s modell volt, és volt mihez felvenni, de vigyázok rá.
Ha 400-500at keresnék akkor abba simogatnám a macskát, vagy abba mosnék autót is.
15/18 anonim válasza:
Mert örül sok ember, ha Nike-ra van pénze, nemhogy a többire. Ébresztő, ez Magyarország :) Mi itt örülünk, ha nem mások levetett ruháiban járunk :) Jó reggelt.
16/18 anonim válasza:
Mert a nike jobban nez ki 😅 Nem mindenki akarja rajos armandoba vagni magat
17/18 anonim válasza:
Na látod nálunk meg mindenki adidas cuccba jár én is
18/18 anonim válasza:
Egy jó nike sneaker minőségben és külsőben is reggelire megeszik egy mesefigurás műbőr lagerfeld cipőt már nem azért. Air Force 1 Jordan 1-4 Dunk stb...nehogy már ezek ne legyenek elég jók.
Amúgy meg dehogynem hordanak,minden kicsit jobban kereső(vagy azt akarja mutatni) 16-30 éves srác/férfi pólóján ott virít a CK-logo. Hilfiger szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!