Még mindig gáznak számít a fecske fürdőnadrág?
Figyelt kérdés
Én igazából azt szeretem legjobban, de régóta nem hordok, mert kiröhögtek volna. Viszont tegnap voltam fürdőben, és több emberen is láttam ilyet.2022. jan. 16. 09:52
11/24 anonim válasza:
"Azért gáz, mert a fanszőrtől elkezdve az egész fallosz formája kivirít belőle."
és? férfiak vagyunk, ennek megfelelő nemi szervekkel. akinek ez lelki traumát okoz, az keressen szakembert, mert nem normális.
12/24 anonim válasza:
Itt állandóan a farkukkal hencegnek,17,18,20 centis,a strandon meg zavarja,hogy látszik a formája a gatyában. Na akkor hogy is van ez,ott már hátrány ha nagy,nem vagytok rá büszkék,csak itt,névtelenül? L :)))
13/24 anonim válasza:
7-es
A nőknek meg minden ruhában látszik a cicije. A bikiniben meg pláne.
14/24 anonim válasza:
azért elég elképesztő, hogy sokaknak még így a 21. század közepe felé tartva sem sikerült az ember testrészeivel
16/24 anonim válasza:
Mert a gyerekek hordanak ilyen bugyit, azért
17/24 anonim válasza:
16 ezt nekik is ki mernéd jelenteni, szemtől szembe?
18/24 anonim válasza:
Ilyen kis lógó gatyeszokban, meg a még kisebbek, a kiscsoportosak vannak a harisnyájuk felett.
19/24 anonim válasza:
18 itt csak te vagy kiscsoportos szinten, ha nem tűnt volna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!