Gáz a baseball sapka egy fiun?
Figyelt kérdés
egy 15-16 evesre gondolok2022. jan. 14. 00:12
2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom sok helyen olvastam hogy azt irjak rola hogy nagyon olyan bunkosan nez ki valaki benne meg oylan suttyonak :D
2022. jan. 14. 01:04
3/10 Agnarr válasza:
Nem a sapkától lesz valaki bunkó meg suttyó, hanem ha úgy viselkedik. A baseball sapka nem életkor kérdése szerintem, hanem hogy jól áll-e az adott illetőn, illetve hogy szeret-e ilyet hordani.
4/10 anonim válasza:
Nem az. Megfordítva talán inkább az.
5/10 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de szerintem gáz. Bocsi.
6/10 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Jó vannak különböző stílusok, pl ez a snapback, ami nekem kötődik egyfajta stílushoz és nem szimpatikus.
7/10 anonim válasza:
Szerintem a baseball sapkák kora mint hétköznapi viselet már véget ért.
8/10 anonim válasza:
#7 Én rengeteg emberen látok baseball sapkát, főleg nyáron. Szóval ezt így nem jelenteném ki.
9/10 anonim válasza:
Sztem az mindenkinek gaz.. de az szamit h neked mi tetszik 🤷♂️
10/10 anonim válasza:
Visszatért a baseball sapka idő srácok. Fel lehet venni 🤩 főleg ha gymrat vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!