Én a CCCből vettem a legutóbb, de ki tudja, te lehet a deichmanban találsz jót, meg kell nézni mind2t. Neten is lehet tájékozódni
2022. jan. 13. 23:23
3/15 anonim válasza:
Mindkettőben vettem már olyan cipőt, ami hetek alatt szétment.
2022. jan. 13. 23:29
4/15 anonim válasza:
Nem azzal van a baj, hogy kb 1 mozdulatra úgy válik szét a zsír új a CCC-s cipő mintha vizes papírból lenne, hanem hogyha érvényesíteni akarod a téged megillető kötelező jótállást, akkor legalább balhét kell csapni a kasszánál, hívni az üzletvezetőt és feljelentéssel fenyegetni.
2022. jan. 13. 23:38
5/15 anonim válasza:
Nézőpont kérdése. Nekem a Deichmann vált be, mondjuk keresés szempontjából érdemes megtekinteni mind a 2 helyet, bár akkor sem lehet azt kivitelezni, hogy elkerüld azt, hogy nem találsz cipőt magadnak, ezért maradhatsz a megszokottnál.
2022. jan. 13. 23:44
6/15 anonim válasza:
A Deichmannról eddig azt hittem, hogy egy nagyon jó és minőségi cipőbolt. Vettem ott tavaly egy bakancsot, kb 1 hónapot hordtam, majd utána nem sokkal feljött a talpa. Megjegyezném, nem volt olcsó. Olyan 10.000 körül lehetett. Szóval én onnan mégegyszer nem veszek cipőt. Szerintem te se tedd.
2022. jan. 13. 23:46
7/15 anonim válasza:
Deichmann cipőim utoljára 8.-os koromban voltak mikor nem dolgoztam még diákként. Egyszer vettem egy fehér magasszárú cipőt, 2 hetet bírt, egy meggymag kijukasztotta, ott untam meg az egészet, mivel a boltban postázgatni akarták az én költségemre, 1 évnél tovább egyik sem volt jó, a lábam mind megette.
10eFt egy cipő ott, hozzá teszel 3-5eFt ot, és nike sportcipőt vágnak a fejedhez a sportsdirect-ben.
Minimum 2-3 évet kibír, úgy hogy vezetek benne, szóval engedd el és tegyél hozzá pár ezer ft-ot inkább.
2022. jan. 13. 23:46
8/15 anonim válasza:
Mindkettő ugyanolyan sz*r szerintem.
Én nagyon sokáig deichmannból kaptam cipőt mert itt vidéken ez volt vagy az atomdrága humanic. A cipők kibírtak amúgy egy-két szezon, de nem többet.
A CCC-ben meg tényleg olyan, mint ahogy előttem is írták, tiszta papír, plusz ha valamit visszaviszel, balhét kell csapni hogy egyáltalán ránézzenek...
Ja meg a CCC-ben van vagy tíz eladó, aztán van bent maximum három vevő, és így öten jönnek a seggembe, pedig már háromszor elmondtam hogy csak nézelődök.
2022. jan. 14. 05:45
9/15 anonim válasza:
CCC-s Gino Rossi cipőm 4 éve megvan és semmi baja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!