Mit gondolnál egy olyasvalakiről, aki hosszú ( boka felett kb.10 centire végződő) bőrkabátban van? Nem gondolnál felvágósnak?
Azt gondolnám h metálos v goth,esetleg vmi extravagáns illető,én is gondoltam h veszek,de rájöttem h túl felvágós.:))) Tényleg az ilyen hosszú kabi kicsit olyan, h na ez is máshol jár.Én annyira nm komállom,inkább combközép,v a felett.Fiú vagy v lány?
17/L
Lány és rocker, de ez mellékes. Nem ezért hordom.
Már kiskoromban megfogadtam, hogy amint lesz pénzem, veszek egyet. Hát pénzem nem lett rá, de turiban találtam egy remek állapotban lévőt és nem tudtam ott hagyni.
Egyáltalán nem gondolnám felvágósnak. Max. azt gondolnám róla, hogyha alacsony, hogy még inkább rövidíti a testét azzal, ha hosszú kabát van rajta :). Egyébként meg nagyon jól tud kinézni (olyan film noir-os, magándetektíves :D).
21/L
Köszi neked is :)
Nem vagyok alacsony ( 163 centi).
Rockernek gondolnám, és rohadtul irigykednék a kabátjára:D:D:D (nem értem mi benne a felvágós)
Én is szeretnék olyat:D
19/L \m/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!