Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a férfi karórákról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Nyílván az öltözködés, outfit, stílus is számít hogy illik e az adott illetőhöz…

De alapvetően mit gondoltok róluk?

2022. jan. 12. 14:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%

Azért a hazai proli kultúra előjön a válaszokból.

Az egyik egy öltönyóra. Elegáns és casual viselethez is jó.

A 2. nekem sok. Inkább egy submariner vagy sea-dweller.

2022. jan. 12. 16:55
 12/17 anonim ***** válasza:
30%

Kicsit szétnéztem, talán ez az a Rolex, ami tetszene:

[link]

2022. jan. 12. 17:02
 13/17 Noren1989 ***** válasza:
33%

Nos, a Cellini egy öltönyóra, frakkhoz, egygombos öltönyökhöz. Kizàrólag formàlis eseményekre venném fel. A Yachtmaster nekem tetszik, egy kajlim van ugyanezzel a színösszeàllítàssal,de egy glidelock-os submariner fémszíjjal. Csini, de kicsit túlzàs.

Szàmomra a best-of a Sky-Dweller volt, kék szàmlappal. Kényelmes, spéci, a fluted bezel meg egészegyszerűen kiràly.

2022. jan. 12. 18:50
 14/17 anonim ***** válasza:
36%
Cellini jobban néz ki.
2022. jan. 12. 19:08
 15/17 anonim ***** válasza:
43%

Az elsőről nekem is az "öreges" jelző jutott eszembe. Tipikusan az a kinézet, amit a 60+ időseken látok.

A második meg nekem szimplán csak szörnyű.

2022. jan. 12. 21:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Azért itt mindenki elsiklik azon apróság felett, hogy ezek 5 milliós órák. Ezeket nem igazán napi viseletre veszik, esetleg a milliárdosok, hanem inkább befektetési céllal, hogy majd növekszik az értéke idővel, max néha napján valami nagy eseményre felteszik.

Amúgy az első valóban öltönyóra, a második viszont jó szerintem mindenhez. Ma már egy búváróra is elfogadott viselet öltönyhöz is. Ahogy az egyik válaszoló leprolizta a többieket, az viszont sztem nem korrekt. Nem mindenki van képben az óraviselettel, de ettől még nem proli, lehet csak nem érdekli, viszont ma már tényleg bármit bármivel hord az ember, talán öltönyórát sportos cuccal nem, de már látni okosórát öltönnyel, búvárórát öltönnyel stb. Szóval a mai szokások fellazultak a régi szigorú etikett rendszerel szemben.

2022. jan. 14. 13:18
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
csúnyák, drágák
2022. ápr. 9. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!