Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mondanátok nekem kilós turkáló...

Mondanátok nekem kilós turkálót Zuglóban (vagy nem nagyon messze)?

Figyelt kérdés
Most költöztem ide egyetem miatt és szeretném frissíteni egy kicsit a ruhatáramat...De a keret sajna szűkös,ezért valami jó kis turi kellene,de mivel semmit nem ismerek,nem tudom merre találnék..Vállfás turikat néztem,de azokat elég drágának találtam.Ha tudtok errefelé kilós használt ruhaboltot,ami nem nagyon drága és szerintetek jó,írjátok meg légyszíves.Előre is nagyon köszi
2010. szept. 8. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Blahánál több kis ilyen is van,nem kilósak asszem,de jóval olcsóbb az átlagnál némelyik,v ha az Örstől mész villamossal 4-5. megálló talán,egy kínai kajálda mellett.
2010. szept. 8. 19:11
 2/4 anonim ***** válasza:
a NagyLajos Király Útján a Bosnyák tér mellett van a HÁDA legnagyobb turija, érdemes oda benézned. A Telepes Utca- Nagylajos sarkától van 1 percre.
2010. szept. 8. 21:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönömˇˇTényleg sokat segítettetekˇˇHolnap meg is nézem ezeketˇˇ
2010. szept. 8. 22:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Bizony, Zuglóban ott a Nagy Lajos király úti, extra nagy, igaz, nagyon nagyon sokan vannak mindig, ezért várni kell a fülkékhez, pénztárhoz. Utóbbihoz azért is, mert a ruhákon lopásgátlók vannak, így mire leszedegetik a ruhákról időigényes (főleg, hogy a legtöbb ember nem 1-2 ruhát vesz, hanem szatyornyit, zsáknyit).

Minden hónap 1. péntekje árucsere.

Onnan nem messze van egy kisebb kilós a Thököly úton, az is Háda üzlet, talán ott nincsenek annyian mint a Nagy Lajosin.

És a Blahánál/ keletinél vannak darabáras üzletek, igaz, ezek azért nem olyan olcsók, de plázás szintű cuccokat tudsz megvenni 1-3 ezer forint között.

A legjobb a Blahán az Erzsébet krt- Dohány utca saroknál az Erste Bank után 10 méterre a Renoválás, a legtrendibb cuccokat itt veszem. (www.renovalasbolt.hu)

A Keletihez közel van egy Háda, ami szintén darabáras, felsőket, nadrágokat érdemes lehet itt venni, de a kiegészítők árai nagyon elszálltak. Egy jobb táskára simán ráírnak 4990 Ft- ot is akár.

Vele majdnem szemben a Match után van a Cream nevű turi, ott nagyon jó farmerek szoktak lenni, 2-3 ezerért, de ott vettem 2490 Ft- ért a legeslegextrább kardigánomat, ami nagyon különleges fazon mindenki dicséri.

2010. szept. 9. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!