Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyíregyházán hol lehet divatos...

Nyíregyházán hol lehet divatos, csinos női farmer nacit venni?

Figyelt kérdés
Nekem a Mirror nevű üzletet ajánlották, valaki esetleg járt már arra? Az árak milyenek?
2010. szept. 8. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!Én is nyíregyházi vagyok és amikor bejön a hűvösebb időszak az őszi kollekció akkor millió és egyezer farmer van kint a kállói úton a borbánya divatházban!Én ott szoktam venni ha olcsón szeretnék jó farmert!Ha pedig drágábbat szeretnél akkor newyorker ott is jó nacik vannak!

Bár én személy szerint annak vagyok a híve hogy olcsót és sokat veszek:)

Mert a múltkor vettem egy drága farmert a korzóban és rá pár napra benéztem a kínaiba fölsőt venni meg szétnézni hogy mik vannak és ugyan az köszönt vissza rám a polsról4De teljesen ugyan az!!

Csak az ára egy ezressel olcsóbb volt!Szóval...

2010. szept. 8. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is sokat hallottam már a borbányasiról, de még nem jártam ott...tapasztalatod szerint vannak teltebb lányokra is divatos farmerek??(nem kövér, csak kicsit vastagabb comb, kerekebb fenék)
2010. szept. 9. 08:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet!! :-)
2010. szept. 9. 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok:Igen ha olyankor mégy amikor már nem csak egy két farmer van hanem még nagyon sok akkor van minden féle méretben!!
2010. szept. 9. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!