Hogyan válasszam ki a stílusom?
Figyelt kérdés
Az a gond hogy minden nap változik és már nem győzöm cserélni a ruháimat, van hogy fogom és átválogatom az összeset, ami nem passzol az akkori stílusomhoz bepakolom hogy majd oda adom valakinek, viszont másnap már megint új stílusom lesz és visszapakolom azokat a ruháimat a többi közé, megint átválogatom hogy az új stílusomhoz illőek maradjanak meg és ami nem talál bepakolom, aztán másnap megint ugyanez. Sok ruhát rendeltem is amiket egyáltalán nem hordok. Ki akarok választani végre egy stílust és ahhoz vásárolni új darabokat, aztán maradni azzal jó ideig, de nem tudok választani. Szerintem én beteg vagyok mert ez nem normális amit csinálok.2022. jan. 10. 10:21
1/5 anonim válasza:
Szerintem túlságosak rágörcsölsz erre a stílus témára, elég fiatal lehetsz még :) Mi lenne, ha egyszerűen csak - stílustól függetlenül - olyan ruhákat hordanál, amik tetszenek és amikben jól érzed magad? Sokkal egyszerűbb így az élet.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazad van, jó ötlet :)
2022. jan. 10. 11:22
3/5 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyen hóbortjaim. Ami most tetszik másnap vagy 1-2hét múlva már kevésbé. Most vettem a csomó új ruhát de ettől független nem dobom el a régieket sem mert kitudja mikor jön rám, hogy újra hordani szeretném a szekrényben elfér. Amihez meg már nem nyúlok mondjuk 1 éve elajándékozom.
4/5 anonim válasza:
Én azt szoktam csinálni,hogy az aktuálisan kedvenc dolgokat bepakolom a szekrénybe.
Ami rég volt rajtam,de sajnálom odaadni vagy kidobni,azt bedobozolom és következő szezonban átnézem.
Nagyon ritkán veszek ruhát,mert többnyire találok valamit a dobozokban.
Évente általában kiadok két jó minőségű ,jól szabott farmerra.
Fehér és fekete egyszerű pólót szoktam venni 3-3 darabot.
Ezt kb egy év alatt elhordom , aztáni itthoni vagy alvós póló lesz belőle.
Turkálóban szoktam vadászni márkás cuccokat, többnyire inget,blézert, alkalmi ruhát.
Ez egész jól bevált így.
A nagyon rövid életű divatcuccokat meg sem nézem,mert tudom,hogy értelmetlen kiadás.
5/5 anonim válasza:
Figyelj szerintem ne görcsölj rá. Nincs értelme. Nálam az vált be, hogy a szekrényeimben az alsó polcra rakom azokat a felsőket és nadrágokat amiket akkor aktuálisan hordok. A felső polcra meg azok kerülnek amiket éppen nem hordok. A cuccaimat nem szoktam kidobálni. Általában egy évben egyszer selejtezek és amiről tudom, hogy már valószínűleg nem fogom úgysem felvenni azt odaadom másnak aki még biztosan hordani fogja. Új ruhákat általában augusztusban vásárolok a suli kezdés előtt. Ilyenkor rendszerint ha úgy van akár öt új farmert is veszek és azokat egy év alatt bőven elhordom. A felsőkkel más a helyzet. Leginkább a fehér rövidujjúakat kedvelem mostanában és azokat hordom. Ebből ha látok valamit és tetszik megveszem. Viszont van egy tonna egyszínű színes pólóm a szivárvány minden színében. Ezeket mostanában nem igazán hordom. Ettől függetlenül viszont megtartom őket, mert más nem alvásra még tökéletesek. Van olyan hosszú ujjú felsőm, hogy most vettem kb négy hónapja. Egy darabig nagyon szerettem aztán most hülyén érzem benne magam. Nem dobtak el. Félreraktam, mert amúgy egy szinte teljesen új felsőről van szó és majd egyszer még jó lesz. Szerintem hordd azt stílustól függetlenül amit szeretnél. Nem kell erre rágörcsölni. Én sem követek semmilyen stílust. Kialakítottak az évek során egy egyénit amiről tudom, hogy nekem jól áll és jól érzem benne magam. A testvérem ugyanígy csinálja és neki is bevált. Remélem tudtam segíteni 🥰
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!