Honnan érdemes táskát vásárolni?
Olyan női válltáskát szeretnék ami viszonylag nagy és belül több rekeszes. Lehet benne több zseb vagy bármi ami praktikussá teszi az elpakolást.
Valami minőségit szeretnék, mert amik eddig voltak (hm, newyorker) hamar, 1 éve alatt tönkre mentek. Én hosszabb ideig szeretném használni, akár évekig hiba nélkül.
Milyen márkák vanna, ahonnan érdemes lenne vásárolni? Legjobb lenne ha magyar trrvezőtől lenne. De igazából bármi jöhet.
Előre is köszönöm a válaszokat! 😊
Samsonite - ára borsosabb, de 15(!!!) éve kaptam az elsőt Papámtól, igaz nem minden nap hordom de hibátlan a mai napig. Párom munkába jár vele laptoppal meg minden egyéb hülyeséggel, aztán ugyanezzel utazik, nyaral, nem kíméli; kb 5 év intenzív használat után tartunk ott, hogy kopottka de még full jó.
Én amit most készülök venni leárazva 40 ezer, de ha csak 4 évig bírja, az évi 10 ezer, havi 833 Ft. A newyorkeres stb táskák is vannak legalább 8-10 ezrek, és fél évnél tovább ritkán húzzák, akkor meg ha kiszámolod minimum ugyanott vagy de inkább jobban megéri a minőségi darab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!