Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nőtársaim! Ti a hétköznapokon...

Nőtársaim! Ti a hétköznapokon összeillő, ugyanolyan bugyit és melltartót viseltek, tehát egy szettet vagy nem mindig?

Figyelt kérdés

2022. jan. 8. 18:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem összeillő. Bugyit mindig a Tenisben veszek, melltartót viszont a Sloggiban, szóval ha akarnám sem tudnék teljesen összeillőt venni.
2022. jan. 9. 13:03
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Attól függ,mit veszek fel.Ha fekete farmerban és fehér felsőben vagyok,akkor testszínű melltartót és fekete bugyit veszek fel.
2022. jan. 9. 13:14
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
A melltartót a felsőhöz is választom, meg nem is kapok melltartót a méretemben mindig úgy, hogy bugyi is legyen hozzá.
2022. jan. 10. 08:28
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy szettem sincs, külön-külön veszem a melltartót és a bugyit. Arra sem szoktam figyelni, hogy azonos színű vagy mintájú legyen. Rajtam kívül úgysem látja senki.
2022. jan. 10. 19:50
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem, 1 szettem van csak.

Annak az esélye, hogy kényelmes is legyen mindkettő, meg tartson is a melltartó, viszonylag kicsi.

Sok esetben egy jó melltartó bugyija furcsa arányú szabás, vagy pl úgy csipkés hogy beleakad a kisajkam, vagy becsúszik az egész...

Vagy a melltartó profilja rossz, kiesek belőle, bevág, éles a pántja, vagy nincs is a méretemben mindkettő ami összeillik.

Meg a dekoratívabb fehérneműk általában átütnek a ruhán, vagy kilóg a csipke meg a pánt a felső részből, szóval általában dönt az ember lánya, hogy mi legyen szexi, a ruha vagy az alsónemű, a kettő együtt nem valószínű... 😉

Ha valami izgi ruhát vagy toppot látsz, az esetek nagy részében a legtöbb csaj fura tákolmányokat vesz alá. Hasleszorítós míder és rá bugyi, mellbimbó tapasz, kétoldalú testtapasz, ragasztós melltartó...és vékonyabb anyag alá semmi minta, semmi csipke.

2022. jan. 11. 15:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!